maanantai 11. kesäkuuta 2012

Broncos vs Gladiators II

Tällä viikolla siis kohdattiin Jim Nendelin valmentama Basel Gladiators toisen kerran. Koko viikkoon ei treenattu mitään, mitä Gladiaattorit tulevat tekemään vaan pelkästään keskityttiin tulevaan europeliin, jossa vastaan tulee Swarco Raiders. Kerran aiemmin olen ollut tässä samassa tilanteessa eli menossa pelaamaan semifinaalia Innsbruckiin Raidersien vieraaksi. 2009 hävittiin Raiderseille Porvoo Butchersien kanssa ja nyt olisi siis kostoretken paikka.
Näin hienolla kentällä me pelattiin
MAANANTAI: Aamu alkoi hieman eri tavalla kuin aiemmin eli jätin joogan väliin, koska en ollut henkisesti valmis joogaamaan vaan sen sijaan menin salille nostelemaan painoja ja rauta dominoi minua. Tämän kauden aikana rauta on tosiaan kyykyttänyt minua pahemmin kuin koskaan aiemmin ja se vähän harmittaa. Salin jälkeen perinteiseen tapaan lounaan kimppuun. Lounaalla sitten kuultiin ikävä uutinen kun meidän joukkueen hyökkäyksenlinjan valmentaja kertoi, että hän joutuu palaamaan jenkkilään, koska hänellä ei ollut minkäänlaista viisumia eli hänen aikansa laillisena oleskelijana tuli täyteen. Lounaan jälkeen menimme katsomaan hieman filmiä Graz pelistä ja sitten alkoi kävely kotiin. Ilta meni mukavasti neljän seinän sisällä kotona.
Junioreiden peli käynnissä. Lopputulos 7 - 7 koska täällä ei pelata hyökkäyskilpailuja

TIISTAI: Tiistai alkoi salijumpalla. Jumppaamisen jälkeen olikin aika mennä sitten taas lounaalle ja nyt meitä siis oli yksi vähemmän. Lounaan jälkeen olikin aika käydä ostamassa ruokaa loppu viikoksi. Ruokaostosten jälkeen oli aika mennä kotiin ja odotella treenien alkamista. Treenit menivät ihan kivasti, mutta aika heikosti oli porukkaa treenaamassa.
Minä ja Conti
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi sitten vähän laiskemman puoleisesti. Olin jo salin ovella, mutta tajusin, että minulla ei ole saliranneketta mukana joten lähdin sitten kävelemään takaisin kotiin hakemaan sitä ranneketta, mutten sitten jaksanut enää lähteä takaisin salille. Keskiviikolta salitreeni jäi väliin, mikä oli ihan hyvä sen verta tukossa olin. Lounaan jälkeen olikin aika hyökätä pyykkien kimppuun ja niiden kanssa taistellessa menikin koko ilta, mutta kyllä siinä jossain välissä ehti käydä kuitenkin kiertelemässä ostoskeskusta kevereiden kanssa. Ja sitten lisää pyykkiä.
Cranky Zazha
TORSTAI: Nyt sitä sitten olikin jo pakko mennä salille, koska oli hyvä fiilis. Salilla laitettiin jalat jumiin ja ne olikin jumissa sitten vielä pelissäkin. Lounas tuli ja meni. Lounaan jälkeen minä, Marko ja Mark mentiin kävelemään ympäri Churin keskustaa. Kunhan tapettiin aikaa ja juotiin hieman kokista tai jotain vastaavaa. Tämän kaiken ansiosta sain sitten kävellä kotiin, koska kyyti meni jo aiemmin. No sainpanhan ainakin aikaa tapettua enkä tullut hulluksi. Kotiin päästyä olikin sitten aika valmistautua treeneihin. Treenit meni tiistain kaavaa noudattaen eli vähän väkeä ja nopeat treenit.
Minä ja coach Walti
PERJANTAI: Perjantai alkoi taas sitten salijumpalla jota seurasi sitten tietenkin lounas. Lounaan jälkeen käytiin hieman kävelemässä keskustassa eli pyörittiin maksimissaan 20minuuttia ja sekin on paljon aikaa kun miettii tätä Churin keskustaa. Pyöriskelyn jälkeen mentiin sitten media marktiin, josta minä ostin sitten uuden kameran ja nyt saadaan joitain kuvia tähän blogiseen. Ostoksen jälkeen olikin aika tulla nopeasti kotiin ja kääntää televisio oikealle kanavalla, koska nyt se vihdoin alkoi eli JALKAPALLON EM-KISAT!!!!!! Avausottelu Puola vs Kreikka oli oikein miellyttävää jalkapalloa. Toista peliä en sitten nähnyt kun piti mennä treeneihin, ei hyvä. Treenien jälkeen katsomaan tulos illan toisesta pelistä eli Venäjä vs Tsekki ja niinhän siinä kävi, että Venäjä tuhosi Tsekin 4-1. Sitten katsoin vielä pari jaksoa tv-sarjaa Workaholics.
Pelien jälkeen sapuskaa
LAUANTAI: Lauantai aamu alkoi sitten jefutreeneillä, koska viikonloppuisin meillä on aina enemmän pelaajia paikalla, koska weekend warriorit tulevat paikalle. Treenien jälkeen nopeasti kotiin ja sitten junnutreeneihin vähän kattomaan hyökkäyksenlinjan ja longsnäpperin touhuja. Junnutreenien jälkeen olikin sitten aika mennä kotiin ja valmistautua illan jalkapalloiluihin. On se kyllä huippua kun nyt on jotain tekemistä joka illaksi muutaman viikon ajalle. Kuka vaan saa voittaa kisat kunhan ei Italia, Ranska, Englanti, Portugali eikä Espanja pärjää. Eli ihan kuka vaan saa voittaa. Menin sitten illaksi Marko Glavic:in luokse katsomaan molemmat pelit ja syömään vähän possupihvejä ai että oli hyviä pihvejä. Pelien jälkeen jouduin sitten kävelemään takaisin kotiin ja tietenkin ulkona tuli vettä niin perkeleesti. Kotiin päästyä kuivasin itseni ennen nukkumaan menoa.
http://football.sport-heute.ch/
PELIPÄIVÄ: Aamu alkoi klo 07 herätyksellä, mikä on sunnuntaille aivan liian aikainen. Sitten nopea aamiainen ja aamu tee ja kauhealla ryminällä bussille, että pääsee nukkumaan hieman lisää. Bussimatka oli ihan mukava eikä mitenkään paha. Pelipaikalle kun päästiin niin äkkiä hakemaan kahvia ja sitten juttelemaan Jim Nendelin kanssa. Ihmeteltiin Jimin kanssa Porvoon rämpimistä ja niille ketkä ei tiedä kuka Jim on niin hän valmensi Porvoossa 2010 ja 2011 eli pelasin hänen alaisuudessa yhden kauden, jonka lopussa Porvoo oli Suomen mestari. Ihmeteltiin sitä sekä kehuttiin Taftin ja Roostersin pelaamista. Suomessa sarjakin näyttää suht tasaiselta, mutta Porvoosta voisi heittää minun mielestä turisti importit pois, koska on olemassa vain yksi oikea JEFUTURISTI ja se olen minä. No peli sitten alkoi meidän hyökkäyksellä, mutta sitä ei kauaa kestänyt kun Gladiaattori nappasi pallon itselleen ja meidän hyökkäys joutui poistumaan kentältä. Kaikkien hämmästykseksi Basel rokotti meitä miltein heti ja he menivät johtoon, mutta sitä ei kauaa kestänyt kun me tasoitimme seuraavalla hyökkäysvuorolla ja sen jälkeen peli oli meidän dominointia ja voitto tuli 58-14 luvuilla meille. Pelin jälkeen kotimatka ja sitten telkkarin eteen katsomaan Kroatia vs Irlanti peliä, jonka Kroatia voitti 3-1. Pelin jälkeen olikin aika mennä nukkumaan.
Pettynyt hollantilainen!!!! Tanska 1 Hollanti 0
Tällä viikolla me pelaamme Swarco Raidersiä vastaan. Swarco tuhosi minun ja Porvoon unelman vuonna 2009 ja nyt en suostu häviämään. Tämä on henkilökohtaista. Tällä viikolla ei ole varaa virheisiin. Se on voiton paikka sillä tappio tietää kauden ennen aikaista loppumista ja sitä ei kukaan halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti