maanantai 25. kesäkuuta 2012

Broncos vs Renegades

Cresta-järvi ja maisemat
Elikkä tällä viikolla vastaamme asettuu toinen puhtaan pelin joukkue ja tämän pelin jälkeen vain toinen voi olla ykkönen. Renegades on kylläkin väistellyt meitä ja se ei ole yhtään mukavaa ja nyt meidän ensimmäinen ottelu, joka olisi pitänyt pelata jo monia viikkoja sitten, mutta zurichiläiset eivät uskaltaneet pelata meitä vastaan niin ottelusta tuli No Contest. Mieluusti oltaisiin pelattu se peli ja föönattu niitä idiootteja. Näissä peleissä on vain se huono puoli eli kun tulee takaisin isosta voitosta niin kuin me vs Swarco ja nyt edessä tälläinen ns pilipali-peli niin yleensä näissä peleissä käy sitten huonosti eli hereillä pitää olla alusta asti.

TIISTAI: Tiistai alkoi hitaasti, mutta varmasti ja menin salille ja tällä kertaa jopa muistin salirannekkeen, mutta se johtui siitä, että tiesin, etten koskisi rautaan eikä se minuun. Pääasiassa vain jumppasin ja venyttelin ja kokeilin selkäni kestävyyttä ja ihan hyvin se toimi. Salin jälkeen jopa hölkkäsin kotio ja sitten nopeaakin nopeampi suihku ja sitten lounaalle. Lounaan jälkeen käytiin kahvittelemassa kavereisen kanssa ja matkalla kahville annoin kaverin katsoa minun kameraani ja kun hän oli antamassa sitä minulle niin eikös se pirulainen tipahtanut maahan, mutta tällä kertaa ei tullut muuta kuin pienen pieni naarmu muoviin. HUH. Kahvittelujen jälkeen sitten kotiin odottelemaan treenien alkua. Täällä Graubundenissa suljetaan ruohokentät vähän ennen heinäkuuta ja avataan taas uudestaan elokuussa, joten pääsimme treenaamaan turffille. Oli erilainen meininki ja treenit oli leppoisat ja vähän pelaajia paikalla, koska kuten kaikki tietää niin me ollaan kaikki "palkkasotureita" joita Suomessa "jefuhuoriksi" kutsutaan. Itävaltalaiset seurat uhkaavat nyt boikotoida ensi vuoden European Football Leagueta, jos tälläiset joukkueet voivat pelata siellä ja minä sanon pysykööt poissa, jos ei kiinnosta. Tällä viikolla laitan päivän kuunnelluimmat biisit tähän blogiin ja tässä ensimmäinen eli olen suomalainen. Ennen nukkumaan menoa otetut valiumit ei enää tipauta minua untenmaille nips naps vaan joudun oikeasti taistelemaan nukahtamisekseni.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko aamu alkoi normaaliin tapaan eli hitaasti. Jotenkin olen alkanut nauttia nukkumisesta erittäin paljon ja mikäs siinä kun tietää, että jos herää aikaisin niin on vain enemmän aikaa tapettavaksi. Mutta kun kerran heräsin niin päätin katsoa, mitä lehdet kirjoittelevat Suomessa ja sitä samaahan se on päivästä toiseen jossain joku ajaa ihmisen kuoliaaksi, joku riehuu kännipäissään ja joku tappaa perheensä. Salilla oli sama meininki kuin maanantaina eli jumppaa ja venyttelyä ja selän testailua. Testailun jälkeen olikin aika alkaa musiikin popitteluun. Ja tässä on päivän kappale ja tällä kertaa se on herkistelyä. Kaiken tämän jälkeen oli lounaan aika jota seurasi as in tradition pieni kävely ja kahvittelu. Kahvien jälkeen oli aika kiiruhtaa fysioterapeutin luokse saamaan vielä hieman hoitoa selälle. Selkä alkaa olemaan ihan kunnossa nyt, mutta vielä en uskalla kauheasti riehua. Fysioterapian jälkeen katselin juutuubista videoita ja löysin sitten itselleni elokuvan katsottavaksi. Elokuva oli komedia ja erittäin stereotyyppinen eli löysin elokuvan nimeltä The Hebrew Hammer. Erittäin hauska elokuva. Sitten söin hieman pastaa ja lähdin Contin kanssa illanviettoon ja joukkoomme tuli myös Mark ja Andrew. Muutaman hörpyn jälkeen päätimme, että nyt on hyvä lähteä kävelemään kotio.
Conti & minä järvessä
TORSTAI: Torstai alkoi aikaisin ja salille lomps jumppaamaan selkää ja muutenkin raihnaista kehoa. Kyllä alkaa tässä vaiheessa kautta jo jäsenet huutamaan apua, mutta helposti jaksaa kun offarilla treenas sopivan kovaa. Salilla siis perusjumppa ja sitten hölkäten kotiin, joka on noin 400metrin päässä salilta. Sitten oli aika lounaalle. Salilla sovimme Mark:in, Andrew´n ja Contin kanssa, että lounaan jälkeen lähdetään suoraan Cresta järvelle ja se oli erittäin hyvä päätös. Crestasee eli Cresta-järvi on erittäin kaunis järvi keskellä metsää vuori-maisemissa. Vesi oli tosi kirkasta ja sopivan lämmintä uimiseen. Päivä oli aurinkoinen ja saatiin nauttia uskomattomasta maisemasta. Vedessä oli pikkuisia ja isompia kaloja sekä pieniä järvirapuja. Siellä ne loksutteli saksiaan ja tuijotteli meitä. Totesimme, että tuonne järvelle pitää mennä uudestaan tai sitten sen läheiselle Cauma-järvelle, joka on kuulemma paljon hienompi kuin Cresta-järvi. Cresta-järvellä olon jälkeen palasimme takaisin Churiin ja valmistautumaan illan treeneihin. Treenit alkoivat ja niiden piti kestää sen puolitoista tuntia, mutta yllättävä rankkasade ja kohti tuleva ukkosrintama antoi meidän treenaata ainoastaan tunnin, jos edes sitäkään. Treenien lopussa kuulimme joukkueelle huonon uutisen eli puolustuksenlinja-/erikoisjoukkuevalmentaja/ystävä Dave Banks sai erittäin hyvän työtarjouksen Amerikasta ja joutui lähtemään perjantai aamuna takaisin USA:han. Toivon onnea ja menestystä Davelle uuteen työhönsä. Joten treenien jälkeen päätimme käydä jäähyväisoluelle ja jutustella. Jotkut jäivät sitten juomaan enempi oluita, mutta minä otin auton ja ajoin kotiin, koska minulla oli seuraavana aamuna fysioterapiaa. Torstain kappale on sanoitukseltaan erittäin synkkä eli balladi.
Conti Cresta-metsässä ja Andrew näkyy kanssa
PERJANTAI: Perjantai alkoi siis aikaisella heräämisellä ja kävelyllä salille, jossa käyn fysioterapiassa. Perjantaina olikin sitten uutta tiedossa ja selkään iskettiin muutama akupunktioneula. Neulojen pistot tuntuivat vähän, mutta sen jälkeen ei edes tiennyt, että selässä oli neula. Terapian jälkeen olikin aika sitten mennä poreammeeseen lokoilemaan, saunomaan ja takaisin poreammeeseen. Sitten olikin aika lähteä ostamaan kaverille uusi aurinkotuoli, koska noin kuukausi sitten hajotin sen kun Suomi hävisi Venäjälle jääkiekon mm-kisojen välierässä, mutten hajottanut sitä suutuspäissäni vaan ihan sen takia, että olin liian lihava siihen tuoliin. Kaiken tämän jälkeen oli aika mennä kotio ja siivota asuntoa ja järjestellä tavaroita niin, että organisoitukaaos katosi. Sitten oli taas lounaan vuoro. Lounaan jälkeen matkasin kotiin, mutta matkalla poikkesin jäätelölle. Ai, että oli hyvää. Kotiin päästyä oli kahvin vuoro ja sitten salille. Salilta ruoan jälkeen treeneihin. Treeneistä nukkumaan. Päivän kappale, joka ei ole edes kappale, mutta kuunneltavaa kuitenkin Jimmy Carr.
PELIPÄIVÄ: Lauantai alkoi suht aikaisella heräämisellä ja elokuvan katselulla. Kahvia ja vichyä kului leffan aikana paljon. Elokuva oli Safe, jota pääosittaa Jason Statham. Elokuvan jälkeen olikin aika lähteä kannustamaan meidän junioreita, mutta ikävä kyllä he hävisivät ja tippuivat pleijareista. Oma peli oli alkamassa ja kiinnostus tasan nolla. Ei kiinnostanut pelata ei niin yhtään, mutta tätä tää Sveitsin liiga on. Kun ei ole mielenkiintoisia pelejä luvassa niin ei saa itsestään tehoja irti. Kun peli alkoi niin pikku hiljaa alkoi ymmärtämään, että Renegadesit ovat tulleet oikeasti voittamaan peliä ja meillä oli pitkä iltapäivä edessämme. Ensimmäinen draivi oli 3 ja ulos eli ei kauhean hyvin alkanut ei. Hitaasti alettiin heräämään peliin ja saatiin ohjakset paremmin käsiimme. Pakko sanoa, että Zurichillä on kova joukkue kasassa ja luultavasti kohtaamme heidät uudestaan sitten finaalissa, koska en usko yhdenkään toisen sveitsiläisen joukkueen pystyvän voittamaan Zurichiä. Peli päättyi 47-27 ja toisella puoliajalla Zurich jätti peluuttamattaan ykkösmiehiään ainakin puolustuksessa. Meillä tulee olemaan todella tiukkaa jatkossa etenkin kun pelataan Vienna Vikingseja vastaan. Pelin jälkeen oli aika lähteä kaupungille rentoutumaan pelikavereiden kanssa. Monet jättivät kuitenkin Churin ja lähtivät Zurichin yöhön ja minusta se oli vain hyvä, koska vakiopaikassamme oli paljon vähemmän tungosta. Kapakasta mukaan lähti oikein mukava retkituoli. Kappale pelipäivälle on oikea klassikko.
Cresta-järveä toisesta suunnasta
SUNNUNTAI: Sunnuntai alkoi odotuksella, että milloin joutuu poistumaan siivoojien tieltä, koska kerran viikkoon pitäisi siivoojien käydä meidän asunnot siivoomassa, mutta sitä koputusta ei koskaan kuulunut. No siitä harmistuneena sitten kuuntelin/katselin vähän stand up komiikkaan netistä ja sen jälkeen lähdin taivaltamaan kohti vanhaa kaupunkia ja siellä asuvia ystäviäni. Menin kyläilemään Steve "Poopy" Valentinon luona, joka pelaa vähän kaikkia pelipaikkoja joukkueessamme. Steve:n kanssa hengailtiin hänen asunnossa kunnes totesimme olevamme nälissämme, joten oli aika lähteä pitsalle. Pitsan jälkeen sitten takaisin vanhaan kaupunkiin ja moikkaamaan Glavic:in Markoa ja sieltä sitten kävellen kotiin. Hieman pelotti matkalla, koska taivas vaikutti siltä, että kohta voisi tulla vettä ja palion. Eipä sitä vettä sitten tullut. Illalla olikin sitten vuorossa jalkapalloa Englanti vs Italia ja tietenki peli meni niin kuin oletin eli mentiin arvontalaukauksiin ja Italia voitti.


Tämä onkin sitten play off viikko. Vastaan tulee Bern Grizzlies niin kuin viime vuonna. Kausi alkaa olemaan ohi täälläkin pikku hiljaa ja paluu Suomeen on edessä 31.7:ttä, mutta ennen sitä ehtii tapahtua vaikka mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti