sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Die erste Woche



Nyt on tosiaan ensimmäinen viikko täällä Sveitsissä takanapäin ja se on ollut yhtä suurta ja vähän pienempää seikkailua. Alku viikon tapahtumat tulikin kerrottua tuossa edellisessä kirjoituksessani, joten jätetään ne nyt toistamatta ja pompataan viikossa suoraan keskiviikko iltaan eli treenit oli peruttu liiallisen lumisateen takia ja siirretty perjantai illalle. Torstai alkoi niin kuin muutkin päivät täällä tulee alkamaan eli heräämisellä ja sen jälkeen aamiaiseksi munaa. Najs. Alkuun torstai näytti olevan ihan normipäivä, mutta lopulta se pääsi yllättämään. Lounaalla sovittiin muiden importtien kanssa, että mennään illalla keilaamaan. Keilaus sujui ihan hyvin vaikken ollutkaan paras. Meitä oli yhteensä kuusi keilaajaa. Siellä oli Marko, Sasha, Tissi, Alex, minä ja Inna eli yhteensä kaksi kanadalaista, yksi sveitsiläinen, yksi saksalainen ja kaksi suomalaista.
Arvaa kuka kukin on!
Alex Fiva on pelannut jenkkifutista tässä Bronkkojen joukkueessa aiemmin ja nykyään hän on yksi maailman parhaista laskettelijoista. Taitaa olla tämän hetken rankingissä #2 eli ei hassummin jenkkifutarilta ja sanoi laskettelukauden jälkeen palaavansa pelaamaan jenkkifutista. Keilauksen jälkeen sullouduimme kaikki samaan autoon ja pienimpänä sain oikeuden matkustaa takakontissa. On se vaan mukavaa olla kompakti ihminen.
Ilta jatkui siis parissa eri baarissa. Ensin vuorossa oli QBAR ihan soppeli chillailupaikka eikä väkeä ollut liikaa ainakaan torstaina. Sitten illan menomestaan eli Selig Tanzbariin, jossa tietenkin "tanssittiin" ja lujaa, kunnes klo 02 paikka meni kiinni ja oli aika päättää ilta. Perjantaina herääminen oli hieman hitaampi kuin aiempina päivinä ja aamiainen muuttuikin lounaaksi ja siellä meidän päävalmentaja sitten ilmoitti, että emme pääse vielä tänäänkään treenaamaan, koska kentänhoitaja oli sanonut auraavansa kentän juuri meidän vuoron aikana joten treenit siirrettiin lauantai aamupäivälle. Muuta merkittävää perjantaina ei sitten tapahtunutkaan. Lauantai aamu koitti ja treeneihin piti mennä. Kyllä on raskasta kantaa tätä import-pelaajan leimaa otsassa, koska jouduin tulemaan treeneihin ainoana linjamiehenä ja jouduin leikkimään sisempää laitahyökkääjää ja tiputtelemaan minulle heitettyjä palloja. Tultiin treenikentälle ja huomattiin ettei kenttää oltu aurattu ollenkaan, mutta ei se meitä haitannut vaan siellä treenattiin lumen seassa eikä se mua ainakaan haitannut. Treenien alkuun me saimme kuitenkin pitkään odotetut mestaruussormukset eli ei nyt ihan hukkareissu ollut. Lauantaina täällä myös juhlittiin Fasnachtia eli ihmiset pukeutuu hassusti ja juo omia ja muiden viinoja eli vähän kuin vappu. Me tietenkin lähdimme katsastamaan tämän mahtavan karnevaalin. Ensin meidän piti toimia meidän lounasravintolamme turvamiehinä ja katsoa ihmisten perään siellä, mutta ei siitä mitään tullut, joten päätimme liittyä juhlijoiden seuraan. If you can´t beat them, join them. Meillä ei mitään hienoja asuja ollut joten meitä hieman vieroksuttiin, mutta ei se mitään uutta ole. Jossain vaiheessa päätin jättää kaverit juhlimaan ja painuin kotiin kebabia mutustellen. Tässä nyt odottelen jo ensi viikkoa kun treeneissä laitamme kaikki varusteet päälle ja alamme paukutella tosissamme, mutta sitä ennen otamme toisen harrastuksen haltuumme eli huomen aamulla aloitamme porukalle JOOGAn. Aloitan itse joogan ihan mielelläni ja toivon, että siitä on hyötyä normielämääni ja jenkkifutikseen myös.


RAUHAA & ANARKIAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti