maanantai 27. helmikuuta 2012

Return of the Duke

Eilen sunnuntaina Gralsburgin herttua palasi tänne Sveitsiin. Voi sitä jälleen näkemisen riemua. Kaikki pomppivat ylös alas ja riemuitsivat. Sillä onhan se aina mukava nähdä vanhoja kavereita. Ja tulihan meille kaksi uutta pelikaveriakin tällä viikolla.
Minä, Marko & Tissi
Kävin myös katsomassa meidän pelinrakentajan jääkiekkopeliä(jonka hänen joukkueensa hävisi loppujen lopuksi 6-5 vaikka johtivat kuin Suomi Ruotsia 5-1) ja sieltä mentiin sitten pelaajien kanssa ruokailemaan paikalliseen sporttibaariin. Ruokailu päättyi sitten niin kutsuttuun scheissfestiin eli joukkueenomistaja alkoi tilaamaan prikallisia shotteja, jekkupommeja kuin myös autopommeja. Viime viikko oli aika raskas. Miltein joka päivä oli jotain jenkkifutikseen liittyvää ja sellainenhan ei tälläiselle turistille oikein sovi. Treenit on menneet vähän miten sattuu välillä on tullut hyviä suorituksia ja välillä taas ihan puhdasta scheissea. Säät ovat hemmotelleet meitä täällä eikä niissä ole ollut mitään valitettavaa. Tai nyt kun katselen ikkunasta ulos niin aika usvaiselta näyttää. Ja aijaijai meidän lounas ravintolamme on kohdellut meitä oikein maukkaasti ja ruoat on olleet toinen toisiaan parempia. NAM NAM NAM! Lauantai oli ihan mukava päivä vaikkei se mennyt ihan sunnitelmieni mukaan. Treenien jälkeen puhuttiin ja alustavasti sovittiin, että mentäisiin taas porukalla keilaamaan ja viettämään laatuaikaa kaverusten kesken, mutta sitten jossain vaiheessa osa pelaajista päätti, että he lähtevät St. Galleniin juhlimaan vai menivätköhän he aina Itävallan puolelle ja koska minä vihaan suunnitelmien muutoksia niin tietenki mä jäin sitten tänne Churiin vaeltamaan vailla määränpäätä.
Kylpytakki heitetty nurkkaan!
No heti treenien jälkeen aloin fiilistelemään tulevaa keilausta ja pukeuduin tötteröhattuun ja kylpytakkiin samalla kun kannustin ystävääni Jaania hänen ensimmäisissä voimanostokisoissa ja hyvinhän ne meni ja paikka sm-kisoihin varmistui viimeisellä vedolla. On se Jaani hurja jätkä ja vähän pelkäänkin sitä. Mutta ilta sujui sitten kuitenkin ihan hyvin ja mentiin sporttibaariin katsomaan nyrkkeilyottelua, jossa ottelivat Venäjän Aleksandr Povetkin ja Saksan Marco Huck. Ottelu oli viihdyttävä ja lopulta voittajaksi nousi Povetkin. Käväsin sitten jossain vaiheessa miesten huoneessa ja katselin siellä olevaa konetta, josta rahaa vastaan sai kondomeja, vibraattoreita, travel pussyja eli täällä kukaan ei jää ilman, jos ei käy flaksi niin ei muuta ku travel pussy mukaan ja hommia hoitamaan.
Thö masiina
Nyt viikon ensimmäinen joogatunti takana ja olo on raukea ja vetreä. Ensi maanantaina nykyisen power joogan tilalle tulee hatha jooga saa nähdä kuinka se sujuu tälläiseltä rautakangelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti