keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Gralsburg here I come


CHUR


Paluu Sveitsiin ja Churin kaupunkiin(Sveitsin vanhin) sujui mallikkaasti. Ensin piti tosin päästä Helsinki-Vantaalle ja kukapa muu kuin pahin painajaiseni olisi minut sinne vienyt eli kiitokset Rämmi!!! Lento ja kaikki meni hyvin ja perillä minua odotti päävalmentajani ja pelikaverini Tissi Robinson. Zurichistä matka jatkui kohti uutta vanhaa kotiani, mutta matkalla pysähdyimme treenaamaan. Treenit oli tietenkin ulkona raikkaassa vuoristoilmassa. Treenit meni miten meni pahimmilta persraiskauksilta vältyin täpärästi jotain hyvää ilman varusteita treenaamisessakin on. No treenien jälkeen kuuman suihkun kautta nukkumaan. Toinen päivä olikin sitten ympäri kaupunkia juoksemista kun piti hoitaa kaiken maailman paperisotia ehdin kuitenkin käydä salilla pelleilemässä ja saunomassa.


Pelleilyä
Saatanan pelikaverit myös päätyivät lounaalla jäädyttämään(Icing) mut ja jouduin juomaan Smirnoff Icen korkeassa polviasennossa. Illalla kävimme katsomassa paikallisen jääkiekkojoukkueen(capricornit) ottelua. Lähdimme pois kun toinen erätauko alkoi ja peli oli 1-3 ja ottelu päättyi lukuihin 1-4 eli ei ihan nappiin mennyt. Tunnelma pelissä oli loistava ja katsojia oli mukavat 855.

Laatu hokii
Pelin jälkeen kävimme hakemassa maukkaat dürümit ja paikkahan oli se viime vuodesta tuttu Arkadash(DASH). Tänään sitten päivä alkoi munakkaalla ja kahvilla, minkä jälkeen vilkaisin ulos ikkunasta ja huomasin yllätyksekseni, että lunta tulee enemmän kuin etelä-Suomessa.

Tissi lumessa
Mutta täällä talvi ei päässyt yllättämään autoilijoita eikä varsinkaan minua kun auton rattiin pääsin. Saimme auttaa muutamaa tuntematonta pääsemään parkkipaikalta liikkeelle eli päivän/viikon hyvä työ tuli tehtyä. Nyt on oikeastaan tehty kaikki, mitä täällä kaupungissa voi tehdä.


Vielä ollaan matkalla, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa päästä tavoitteeseen eli GRALSBURGiin. Katri Helenaa ja Juha Vainiota lainatakseni:


Gralsburg on muutakin kuin tunturi ja lunta.
Gralsburg on ihmismielen rauhan valtakunta.
Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä, 
Gralsburg jos jokaiselta löytyy sydämestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti