maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pleijari viikko

Täällä siis Sveitsin liigan pleijarit alkamassa. Me vs Bern Grizzlies ja Zurich Renegades vs Basel Gladiators. Kauhea henkinen valmistautuminen ja sitten kuultiin uutinen, että Bern luovuttaa pelin, koska heitä ei näköjään kiinnosta.
Lugano-järvi ja veneet
MAANANTAI: Maanantai alkoi pyykkien pesulla ja pienen pienellä aamuhölkällä. En ymmärrä ihmisiä, jotka nauttivat juoksemisesta tai hölkkäämisestä. Aloitin hölkkäämisen kevyesti ja se pysyi kevyenä eikä vauhti tosiaan huimannut päätä, mutta sitten ehkä 20minuutin päästä tuli stoppi ja piti alkaa kävelemään. Siis kuinka tylsää tuo hölkkääminen oikein voikaan olla? Miten jotkut juoksevat maratooneja? Mikä ihmisiä riivaa vai olenko se viallinen yksilö sittenkin minä? Onneksi sentään koko ajan satoi hieman vettä. Pitää tosin kokeilla vielä uusiksi tuota hölkkäämistä, jos se vaikka ensi kerralla sujuisi paremmin. Sitten olikin paluu pyykkien pariin ja tulihan tiskitkin pestyä samalla kun odottelin pyykkikoneen pyörimisen loppumista. Lounaan jälkeen olikin sitten vuorossa pieni muotoinen chillaus ennen päivän painajaista eli jouduin jonkun paikallisen lehden haastattelemaksi. Tuossa haastattelussa, jos jossain oli kielimuuria molemmin suunnin. Haastelemisen jälkeen olikin aika mennä salille hikoilemaan. Salilla aika olikin ihan mukavaa.ja sain ihan hyvän hien päälle ja paikat kuntoon. Ilta menikin sitten elokuvien parissa ja odotellessa, jos joku muu haluaa pestä pyykkiä, mutta muut olivatkin jossain outlet-ostoskeskuksessa ja minä yksin täällä. No sitten ilta päättyi niin kuin yleensä nukahtamiseen.
Jollakin on ratsastettava
TIISTAI: Tiistai olikin sitten toinen tarina ja menin heti aamusta nopeasti salille tekemään "kardiota" ja sitten oli aika tulla nopsasti kotiin venyttelemään. Venyttelyn ja suihkun jälkeen oli sen maanantaisen haastattelun toinen osa eli nyt vieraakseni tuli paikallislehden valokuvaaja, joka otti muutaman kuvan, että saadaan jutun henkilölle naamakin, etten olisi vain pelkkiä kauniita tahroja paperilla. Lounaalla sitten kuultiin, että meidän semifinaalipeli on peruttu, koska Bern Grizzlies ei halunnut tulla enään meidän vieraaksi ja tuhottavaksi, joten päävalmentajamme perui illan treenin ja sehän sopi minulle, koska nyt sain paremmin aikaa iltapäivä saleilulle. Salilla ollessa Tissi kertoi, että meidän joukkueen omistaja kutsui meidät pelaajat syömään meksikolaista ruokaa Tres Amigos nimiseen ravintolaan ja sehän oli aivan loistova uutinen minun maailmassa. Viimeistelin salin nopeasti pois ja lähdin kotiin valmistautumaan all you can eat fajitaksia varten. Ruokailun päätteeksi omistajamme alkoi juottamaan pelaajia humalaan, mutta itse pysyin kovana enkä juonut alkoholia ja olihan siihen yhtenä syynä sekin, että olin kuskina. Sitten joskus puolenyön aikoihin kotia päin ja tiputin Contin samalla hotelliinsa. Sitten olikin vuorossa nukkumista.
Conti, Mark & Steve
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi heikosti nukutun yön jälkeen. Älkää koskaan toistan älkää koskaan juoko ennen nukkumaan menoa desillistä rypsiöljyä tai en tiedä miten tuollainen vaikuttaa teihin muihin, mutta minulle siitä seurasi järkyttävä energiapuuska ja voin sanoa, että yksikään energiajuoma ei ollut tuonut moista buustia minuun. Noh eihän tuo ole kuin tiukin energiapakkaus mitä markkinoilta löytyy. Joka tapauksessa oli aika piristyä, mutten nyt aamusta nauttinut tuota edellisyön tuhonnutta energiajuomaa vaan tyydyin ihan kahviin. Aamutoimien jälkeen oli aika lähteä hakemaan tyyppejä kyytiin ja suunnata auto kohti Lugano ja Luganojärveä. Parin tuniin ajon jälkeen pääsimme vihdoin Luganoon ja sielltä suunnistimme sitten suoraan vuokraamaan veneitä, joilla voisimme kruisailla ympäri järveä. Veneet eivät olleet mitään spiidstereitä eikä vauhti tosiaan päätä huimannut kuten ei minun hölkkäilynikään. Nautimme järvestä ja rentoutumisesta. Veneillä pystyimme ajelemaan 4tuntia ympyrää järvellä. Käytiin samalla uimassa ja ihan vaan naatimme. Kyllä tuolla Luganossa pitää kerran kaudessa käydä. Luganosta olikin sitten aika ajaa suoraan takaisin Churiin ja joukkueen päivälliselle, jonka jälkeen menimme katsomaan jalkapallo-ottelua. Siinä Espanja ja Portugali pallottelivat 120minuuttia 0-0 tulosta ja sitten mentiin rankkareille ja Espanja oli parempi.
Lauantaina Walenseellä!!!!!!!!!
TORSTAI: Torstai alkoi vähä myöhemmin eli päätin nukkua piiiiiitkään. Sitten oli vuorossa lounas. Lounaalle jouduin pummimaan kyydin, koska Canetti oli meidän autolla jossain. Tissikään ei tullut lounaalle, koska hänellä oli vatsa sekaisin koko yön. Joukkueen päivällisellä Mark laittoi laksatiivia Tissin juomaan ja se aiheutti Tissille sitten yöllä hieman vatsanväänteitä. Syy miksi Mark teki niinkuin teki on se, että kun oltiin Roomassa niin Tissi laittoi yöllä Mark:in korvaan hammastahnaa ja Mark ei siitä tykännyt kauheasti ja nyt oli koston vuoro. Lounaan jälkeen oli sitten aika palata kotiin ja valmistautua salille menoon. Keskiviikkona alkoi helteet ja torstaina ne jatkuivat. Ulkona oli jotain +30 astetta eikä tietoakaan pilvistä. Salilla oli kuin saunassa eikä siellä kauhean mukavaa ollut. Salilta nopeasti kotiin ja odottelemaan treenien alkamista. Treeneissä valmentaja päätti, että tänään juostaan ja kuntoillaan, koska peli on peruuntunut eikä tiistainakaan ollut treenejä. Treeneissä sitten juostiin ja kuntoiltiin ja oltiin ihan hajalla. Treenien jälkeen katsoin jalkapalloa ja ikävä kyllä Italia voitti Saksan. BUUU!
Alpo-Alpakka
PERJANTAI: Perjantai aamu alkoi aikaisin, koska suunnitelmana oli mennä lounaan jälkeen järvelle. Katsoin aamulla Suits:in toisen kauden neljännen episodin, mikä oli erittäin badass. Aamiaisen jälkeen oli sitten vuorossa ylläriylläri sali. Salin jälkeen päivä jatkui normisti ja vuorossa oli lounas. Lounaalla muut sitten päättiivät, että menevätkin järven sijasta uima-altaille ja minua se alkoi ketuttaa siinä määrin, että päätin vain kävellä ympäriinsä Churia. Kävelin sitten loppujen lopuksi muutaman tunnin ja poikkesin samalla Churin "eläintarhaan", jossa on oli varmaan yhteensä 10 erilaista eläintä, joista suurin osa oli erilaisia lampaita. Kävelyn jälkeen meninkin sitten kotio odottelemaan, että treenit alkavat. Treenien jälkeen oli aika mennä nukkumaan.
Sargans
LAUANTAI: Lauantai alkoi aikaisin, koska meillä oli aamutreenit. Treenit alkoivat klo 10 ja ulkona oli jo 30astetta lämpöä. Ai, että oli mukavaa, jospa vain oisit saanut olla mukanaaaaaaa. Treenien jälkeen kävin nopsasti kaupassa ja sitten lähdin Contin ja hänen veljensä ja äitinsä kanssa Liechtensteiniin. Muut pelaajat lähtivät Zurichiin katsomaan vastustajiemme peliä, mutta me emme jaksaneet. Pyörittiin siellä lilliputtivaltiossa jonkin aikaa ja käytiin tarkastamassa meidän EuroBowl kenttä. Käytiin myös syömässä Vaduzissa. Tämän vieraan valtion jälkeen palasimme Sveitsiin ja ajoimme Walensee-järvelle ja nautimme auringosta ja lämmöstä ja hyvästä seurasta. Järven jälkeen painelimme koteihimme ja suihkuun. Tämän kaiken jälkeen menimme päivälliselle Sargans:in linnaan ja oli oikein hienot näkymät linnasta ja ruoka oli hyvää. Ruokailun jälkeen palasimme Churiin ja lähdimme Contin ja hänen veljensä Miken kanssa Churin yöhön. Yö meni rattoisasti kokonaisuudessaan. Minä päädyin yksin kotiini nukkumaan, muista en tiedä.
Olihan Conti pakko jäädyttää
SUNNUNTAI: sunnuntai alkoi joskus klo 13 aikoihin ja kauttaaltaan hien peitossa, koska minulla ei ole ilmastointia eikä tuuletinta tuomassa helpotusta lämpöön. Päätin sitten kotona nököttämisen sijaan tempaista ja lähdin ystäväni Marko Glavic:in luokse kyläilemään, mutta se piru olikin jossain muualla joten päätin sitten viihdyttää itseäni käppäilemällä keskustassa ja istumalla puistossa jääteetä juoden. Sitten vihdoin jossain vaiheessa Marko palasi kotiinsa ja pääsin makoilemaan hänen tuolilleen ja sängylle. Ja sitten mentiin käymään rautatie-asemalla ostamassa vähän jäätelöä ja jääteetä. Sitten tilattiin pitsat ja mutusteltiin ne ja sitten minä pikkuinen nukahdin. Kun sitten heräsin olikin aika lähteä talsimaan kotiin ja katsomaan jalkapallofinaalia, jossa Espanja voitti Italian 4-0 ja teki vissiin jonkinlaista historiaa. Nyt palloilut on ohi ja pitää vain keskittyä omiin finaaleihin joita on kaksi nyt edessä. Toinen on 7.7:ttä ja toinen on 21.7:ttä. Finaali, joka on 21.7:ttä on tärkeämpi ja se tuleekin Eurosport2:lta, jos jollain on haluja sitä tuijottaa tai onhan se kokemus tulla ihan ihka elävänä paikan päälle Liechtensteinin pääkaupunkiin Vaduziin katsomaan kyseistä ottelua.
Näkymää Liechtensteinissa
Tällä viikolla onkin sitten ensimmäisen finaalin vuoro. Toivottavasti ei olla ihan finaalissa tässä finaalissa. Vastaamme asettuu Basel Gladiators, jonka puolustuksesta vastaa Jim Nendel, joka on porvoolaisille ainakin tuttu. Nyt on siis keskityttävä vain tuhoamaan Gladiaattorit ja sitten vasta voidaan alkaa miettimään tulevaa ja kauden tärkeintä peliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti