tiistai 24. heinäkuuta 2012

EUROBOWL 2012

Me ollaan voittajia
Tämä tarina kertoo valmistautumisesta EuroBowl 2012:sta. Tai ei oikeastaan kerro. Tämä viikko on historiallinen viikko sillä tämä on ensimmäinen kerta kun finaalissa pelaa sveitsiläinen joukkue sekä ensimmäinen kerta kun sveitsiläinen joukkue järjestää EuroBowlin sekä taitaa olla ensimmäinen kerta kun Eurosport näyttää EuroBowlin.
Jee jee voitto on taskussa
Tämä on monille kauden kohokohta, koska tämä on kauden viimeinen peli. Itselle tämä on kauden kohokohta vaikkei tämä pakosti olekkaan minulle kauden viimeinen peli. Jos me voitetaan tämä peli niin taidan olla ensimmäinen suomalainen sitten vuoden 1988 joka on voittanut EuroBowlin. Huhujen mukaan tämä saattaa olla viimeinen EuroBowl ikinä joten se tekee tästä vielä hohdokkaamman pelin sillä kuka ei halua olla voittamassa viimeistä peliä.

MAANANTAI: Valmistautumista
TIISTAI: Valmistautumista
KESKIVIIKKO: Valmistautumista
TORSTAI: Lisää valmistautumista
PERJANTAI: Joko jännittää??? Eipä oikeestaan eli jatketaan valmistautumista
Minun ja Christian Mohr:in NFLE pelipaidat fanien päällä
PELIPÄIVÄ: Pelipäivä alkoi erittäin väsyneissä tunnelmissa ja hieman kahvihammasta kolotti jotain räpelsin itselleni pari kuppia kahvia samalla kun söin perjantailta jäänyttä pastaa ja kanaa. Sitten aloitin peliin valmistautumisen katsomalla Jack&Jill elokuvan, joka oli taattua Adam Sandler laatua ja leffaa katsoessa join pari energiajuomaa, jotta saisin virtaa itseeni. Leffan jälkeen olikin vuorossa pelivarusteiden pakkaamista kunnes koitti aika poistua kotoa ja lähteä joukkueen kanssa lounaalle syömään lisää pastaa. Lounaan jälkeen hypättiin bussiin ja sanottiin hei hei Churille ja matkattiin Vaduziin. Pelipaikalla meitä odotti joukko faneja sekä vastustajamme Vienna Vikings. Lämmittelyt meni hyvin ja oltiin valmiina pelaamaan. Peli alkoi meidän hyökkäysvuorolla ja heti alkuun mokasin isosti ja meidän pelinrakentaja maksoi siitä. No mutta sitten pikku hiljaa minunkin peli alkoi luonnistumaan ja saatiin muukin hyökkäys rullaamaan nätisti, mutta ei onnistuttu tekemään maalia. Sitten peli jatkui ja molempien joukkueiden puolustuksen hallitsivat peliä kunnes Marko Glavic löysi heitollaan Christian Steffanin ja se olikin sitten pitkä maali ja mentiin johtoon ja siitä ei sitten luovuttu. Toinen iso mokani tuli toisella neljänneksellä ja Marko sai taas kärsiä siitä ja samalla heitti pallon vastustajalle ja minulta meni usko omaan tekemiseeni kun ruipelo dominoi mua. No tauolle mentiin meidän 19-14 johdossa ja puoliajalla ulkona alkoi satamaan ja se oli meille lottovoitto. Me pystyimme dominoimaan juoksupeliä ja saatiin pidettyä pelikello käynnissä ja kulutettua aikaa hurjasti ja loppujen lopuksi me sitten voitettiin. Siis me ollaan MESTAREITA.
Näinkö tätä pystiä täytyy pitää?
Muut tyhminä meni ruiskuttelemaan skumppapulloista juomat pois kun minä vanhana kettuna en alkanu moiseen alkoholin väärinkäyttöön vaan Kimi Räikkösmäisesti otin hörppyjä siitä pullosta, joka minulle lyötiin käteen. Viikingit olivat aika huonoja häviäjiä, mutta se ei yllätä. Sitten olikin aika mennä juhlimaan pelaajien ja fanien kanssa. Juhlat siis jatkuivat Churissa ja tutussa Freistoss baarissa ja siellä oli todelliset scheissfestit. Scheissfesti loppui kun kuppila meni klo 03 kiinni ja sitten olinkin ihan yksin, mutta huomasin Sasha Glavicin pyörimässä kadulla joten lyöttäydyin seuraan ja käytiin hakemassa kebabit(aijai niitä kaloreita, joutuu taas muutaman tunnin vääntää kardioo) ja sitten mentiin nukkuskelemaan ja pääsin Markon luokse yöksi, koska en jaksanut lähteä taivaltamaan yksin kotiini.

SUNNUNTAI: Sunnuntai alkoi klo 10 herätyksellä ja sitten käteen lyötiin heti kaljaa ja pakkohan sitä oli sitten muutama nauttia, että pystyi lähtemään siivoamaan stadionia, koska se oli meidän sunnuntai työ. Ennen siivousta käytiin McDonaldsissa syömässä ja minun ateria oli 3 bikmäk burgeria ja yksi mcflurry(oijoi noita kaloreita saa polttaa crossarilla muutaman tunnin). Siivouksen jälkeen tätini Suomesta tuli kyläilemään Churissa. Hän oli myös edellisenä päivänä katsomassa peliäni. Sitten kierreltiin Churia ja nautittiin voittajan etuoikeuksista eli ilmaiset kahvit ja jäätelöt. Sitten tätini lähti takaisin Sargansiin. Oli kiva, että hän pääsi käymään ja pääsi katsomaan finaalia. Sitten minä menin kotiin ensi kertaa finaalin jälkeen ja sain hetken naatiskella yksinolosta kunnes Tissi ja James tulivat ehdottamaan päivällistä, joka oli yllätys yllätys kebabia, mutta mikäs sen parempaa. Kebabille mentiin ja oli aika mötkyleet mitkä saatiin ja sitten paikan pitäjä päätti tarjota meille jotkut snapsit kebujen päälle ja siitä olikin sitten hyvä jatkaa kioskin kautta Markon kämpälle ja juomaan muutaman oluen ennen kuin pääsin kotiini nukkumaan.
MAANANTAI: Maanantai alkoi sitten klo 10 heräämisellä ja nyt en sitten alkanut juomaan kaljaa heti aamusta vaikka mestareilla se on oikeutena niin kauan kunnes joku voittaa uuden mestaruuden. Päätin ottaa yhteyttä Mark De Swartiin ja mentiin salille, mutta kuitenkin vain saunomaan. Salilla kaikki tuntuivat tietävän keitä me olemme ja selkään taputtelijoita riitti. Saunasta sitten painelimme lounaalle ja ruoaksi oli lihapullia ja perunamuussia. NAm nam. Lounaan jälkeen olikin sitten edessä kierros Calanda panimossa, joka myös tuottaa kaiken Heineken oluen, joka myydään Sveitsissä. Siellä sitten lipiteltiin erilaisia oluita ja lähtiessä saimme vielä 6 olutta mukaan, joista yksi oli alkoholiton ja toinen ykkösolutta. Menimme sitten puistoon nauttimaan auringosta ja oluesta kunnes tuli tieto, että parin tunnin päästä pitää palauttaa joukkueen tavarat eli pelipaidat ja muut härpäkkeet eli siihen jäi se puistosessio ja tällä kertaa meitä ei edes häädetty puistosta. Eli piti mennä kauhealla vauhdilla kotiin pesemään pelivaatteita käsienpesualtaassa. Sain kaiken kuntoon ajoissa ja palautettua kaiken, että kuka ikinä ensi vuonna pelaa numerolla 59 täällä saa oikein raikkaan tuoksuisen pelipaida. JA sitten nukkumaan.
Räikkösmäisesti skumpat suuhun eikä muiden päälle
Mikä puuttuu kuvasta?.......
......onko se lintu? onko se lentokone?.......
....................................
.......ei vaan se on IIRO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti