maanantai 16. heinäkuuta 2012

Väliviikko & douppitesti

Nyt on otsikon mukainen väliviikko ja sen aikana on tarkoitus treenata kovaa, että ollaan valmiita tuhoamaan Vienna Vikings.

Maisemaa Aldin parkkipaikalta
MAANANTAI: Maanantai oli sitten sellainen päivä, että se vain kului pois. Herätys oli aikaisin, että ehtisi salille ennen lounasta, mutta jotenkin olin vaan niin väsynyt, että päätin nukkua pitkään ja sitten lounaalle. Lounaalla sovin Sashan kanssa, että mennään salille vasta klo 20 ja siellä sitten oltiin klo 20 ja poistuttiin hieman ennen klo 22, koska saleilu meni ihan satukerhoiluksi.
Leiripaikan huone
TIISTAI: Tiistaina olikin sitten tarkoituksena vetää kaksi salitreeniä. Aamulla menin tekemään kardiota, että saisi tiukennettua tai edes karistettua kilon jos toisenkin. Lounaan jälkeen olikin sitten uuden salitreenin vuoro ja salilla veivattiin sitten keskivartaloa kuntoon, mutta ei se nyt kauheeseen tikkiin iskeytynyt. Sitten kotiin rentoutumaan juuston ja yhden olusen seurassa.
Maisemaa leiripaikalta poistuessa
KESKIVIIKKO: Keskiviikko siis päivä, joka on miltein keskellä viikkoa, mutta silti jotenkin ei ihan keskellä tai riippuu millaisena viikon näkee. Kai keskiviikko on keskellä arkiviikkoa vai miksi te töissä käyvät aikuiset sitä kutsuttekaan. Noh toisaalta aivan sama. Keskiviikko oli siis tarkoitus olla yhden salitreenin ja yhden jefutreenin päivä. Eli aamulla menin treenaamaan jalat ja sieltä sitten lounaalle. Lounaan jälkeen chillailua ja treenien odottelua, mutta kun päästiin treeneihin niin tuli ilmoitus, että nyt tulikin paikallisen ADT:n tyypit paikalle ja pitäis luovuttaa: verta, virtsaa ja kyyneliä niille. Nyt mietitte, että miksi kyyneliä??? No kyyneleet ihan vaan huvin vuoksi. Yksi pelaaja tipahti verenluovutuksen jälkeen, mutta voin ilolla todeta, että se en ollut minä. Hieman harmitti kun kahden treenin päivä jäikin yhteen treeniin.
Lisää kuvateksti
TORSTAI: Torstai alkoi sitten aamujumpalla, jonka jälkeen oli aika mennä lounaalle. Lounaan jälkeen oli vuorossa kävely kotiin ja sitten jonkin ajan päästä salille treenaamaan keskivartaloa. Salilla pallottelun jälkeen oli vuorossa importti-pelaajien treenit, joissa juostiin alkuun, koska keskiviikkona ei saatu tehtyä mitään kiitos testaajat. No treenien päätteeksi pelattiin oikeata jalkapalloa ja joukkue jako oli raju eli atleetit vastaan kotletit eikä varmaan ole vaikeaa arvata kumpaan joukkueeseen minä kuuluin. Pelin päätteeksi oli kyllä ihmettelyä ilmassa kun atleetit hävisivät kotleteille. Muhahahaha me voitettiin. Treenit oli varmaan parhaat koko kaudella tai ainakin hauskimmat. Treenien jälkeen oli aika mennä nukkumaan.
Sasha esittelee parhaita puoliaan
PERJANTAI: Perjantaina oli aika hoitaa viimeiset valmistelut viikonloppua varten eli heti aamusta salille ja mikä pettymys siellä löi naamaan kun en nähnyt muita meidän pelaajia siellä, mutta sitten Sasha tuli ja kertoi, että he olivat olleet ryypiskelemässä torstai iltana treenien jälkeen. No ite sitten hoidin oman treenini ja sain lopulta kyydin kotiin Sashalta, koska ulkona oli kylmä ja sade. Sitten olikin aika pyöriä lounaalle. Lounaan jälkeen käytiin kahvittelemassa, koska sää oli huomattavasti parempi. Sitten oli taas aika kävellä kotiin ja odotella illan palaverejä. Perjantaina ei ollut treenejä vaan pelkkää videoiden katselua ja pelisuunnitelmien sisäänajoa. Sitten oli vuorossa nukkumaan meno.
Kakkosjoukkuen pelin timellyksessä
LAUANTAI: Lördag alkoi aika liian aikaisella heräämisellä, koska ensimmäiset treenit olivat klo 10, mutta sitä ennen piti mennä kirjautumaan hotelliin, koska meillä oli ns leiri viikonloppuna. Ensimmäiset treenit tulivat ja menivät ja sen jälkeen oli hetki aikaa huilahtaa ja syödä kunnes menimme katsomaan videolta, että miltäs ne treenit näyttivät ja virheitä tuli jonkin verran ja niitä lähdettiin sitten karsimaan päivän toisissa treeneissä. Toiset treenit karsivat pois edellisien treenien virheet, mutta tuli uusia virheitä. Treenien jälkeen oli vuorossa pelin katselua, koska Swarco Raiders pelasi Graz Giantseja vastaan ja sitä peliä katseltiin kunnes oli aika päivällisen, jonka jälkeen katsottiin peli loppuun ja voittaja oli Swarco Raiders. Pelin jälkeen mentiin kellumaan porealtaaseen sekä hieman pulahtamaan uima-altaaseen. Pulikoinnin jälkeen oli vuorossa illan viimeinen videopalaveri, jossa sitten katsottiin päivän toiset treenit ja puhuttiin ne läpi. Omalta osalta ne olivat huonot treenit. Joten oli pakko parantaa sunnuntaina.
Näkymää leiripaikan huoneesta
SUNNUNTAI: Sunnuntai alkoi klo 07 herätyksellä, koska jostain syystä tässä urheilukeskuksessa aamiainen tarjoillaan vaan klo 07-08 välisenä aikana oli mikä viikonpäivä vaan. Huh huh sanon minä ilman NO alkusanaa. Eipä sitten muuta kuin aamiaisen jälkeen valmistautumaan klo 09 treeneihin. Treenit olivat suht kevyet, koska ensi viikon lauantaina pitää kaikkien olla iskussa ja kunnossa joten meillä ei ollut varaa siihen, että joku loukkaantuu. Treenit meni hyvin ja saatiin mentaalipuoli ainakin mukaan peliin. Treenien jälkeen ennen lounasta oli aika mennä taas poreilemaan ja viilentymään altaaseen. Lounaan jälkeen ns leiri olikin sitten ohi ja lähdettiin takaisin kotiin. Kun päästiin takaisin olikin aika mennä katsomaan kakkosjoukkueen nousu taistelua. Ikävä kyllä kakkosjoukkue ei hyvästä toiminnastaan huolimatta pystynyt kukistamaan vastustajaansa eikä näin ollen noussut NLC:stä NLB:hen. Pelin jälkeen oli aika tulla kotiin ja rentoutua. Illalla sitten iski kauhea nälkä joten Tissin kanssa päätettiin mennä McDonaldsiin ja molemmat popsivat 3 bikmäk-hampurilaista omaa vauhtiaan ja päälle nautin McFlurry Daimin ai, että Daim on hyvää. Sitten kutsuikin nukkumatti luokseen.

EUROBOWL2012

Tämä viikko onkin sitten viimeinen peliviikko ja kaiken on onnistuttava muuten meistä ei tule sankareita vaan luusereita. Kuka nyt haluaa olla luuseri kun voi olla pari päivää sankari. On tämä aika vaan mennyt niin pirun nopeasti ja nyt ihmettelenkin, että minne katosivat helmi-, maalis-, huhti-, touko-, kesä- ja heinäkuu tai eihän heinäkuu vielä ole minnekkään kadonnut, mutta kai te ymmärrätte. Nyt siis enää yksi peli jäljellä ja kasapäin pelejä takana. Voitetaan viimeinenkin ja tehdään historiaa niin mikäs olisi sen parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti