maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sveitsin finaali

Tällä viikolla siis edessämme on Sveitsin liigan finaali ja vastassamme Basel Gladiators. Basel pääsi finaaliin hieman yllättäen kun he voittivat semifinaalissa Zurich Renegadesin, jota minä ainakin pidän parempana joukkueena, mutta taas kerran Basel yllätti. Viime vuonna he olivat meitä vastassa voittaessaan jollakin ihmeellisellä tavalla Hohenems Blue Devilsit semifinaalissa. Tämä viikko oli siis pelkkää valmistautumista.
Valmistautumista/rentoutumista ennen peliä
MAANANTAI: Maanantai alkoi klo 09 herätyksellä ja tarkoituksella mennä aamulla salille kardioimaan niin, että olisi iltapäivään jättänyt itse painojen alle jäämisen, mutta sitten muistin, että tällä viikolla taas kerran meidän jefutreenipäivät on vaihtuneet. Eli tällä viikolla treenit ma, ke, pe ja la sekä la myös peli näin siis täällä Sveitsissä. Aamulla tuli vähän vettä, mutta ei haitannut salille lyllertämistä vai mitä se on kun reilu 120 kiloa liikkuu eteenpäin. Salilla törmäsin sitten muihin pelaajiin. Salilta paluu kotiin ennen lounasta ajatuksena käydä suihkussa, mutta eikös vedet ole katkaistu joten joutui skippaamaan suihkun ja hikisenä lounaalle. Lounaaksi oli pihviä ja uuniperuna sekä jälkiruoaksi jäätelöä mums mums. Lounaan jälkeen olikin aika viihdyttää itseä elokuvilla, koska ulkona satoi. Kävin tosin kauppakeskuksessa ostamassa jääteetä ja hyttyskarkoittimen, joka toivottavasti tekee hommansa, koska olen nyt jo ihan syöty. Vihaan noita todellisen elämän vampyyrejä, noita true bloodin ja twilightin ylistämistä paskiaisia, mitä iloa noista on kenellekkään. Kävin myös vessassa asioimassa, koska vedet olivat vieläkin poikki kotona. Sitten jossain vaiheessa söin nopean pasta-aterian tonnikalalla ja juustolla höystettynä. Sitten olikin illan treenien vuoro. Treenit olivat mukavat vaikka oli pieni tihkusade, mutta saatiin suht paljon hommia hoidettua ja lopussa oli pientä kilpailua, joka toimi samalla kuntoiluna. Sitten treeneistä kotiin ja katsomaan elokuva loppuun. Elokuva oli we bought a zoo, joka oli ihan hauska elokuva ja voin sitä suositella. Sitten tulikin aika moikata nukku-mattia.
Veljekset Haritonenko sekä huoltajamme Whiskey
TIISTAI: Tiistai oli sitten erilainen päivä kuin muut. Eli aamu alkoi heräämisellä ja suoraan salille tekemään hieman kardiota ja sitten pitkät ja rauhalliset venyttelyt. Sitten olikin vuorossa aika odottaa lounaan alkua ja katsoin siinä ennen lounasta elokuvan nimeltä Cloudy With A Chance Of Meatballs. Animaatio oli ihan hyvä ja hauska. Kandee kattoa, jos tykkää animaatioista. Lounas oli maukas ja yksi parhaista, mitä löytyy eli cordon bleu ja ranskiksia. Mums mums nam nam. Lounaan jälkeen tuli takaisin kotiin ja aloitin uuden elokuvan katsomisen ja sen nimi The Foot Fist Way, joka oli ihan ok elokuva, muttei mikään maailmaa mullistava. Sitten oli aika mennä salille uudestaa. Salilla oli aika vahvistaa keskivartaloa, joka on aina ollut heikko ja on vieläkin ja kuten monista kuvista olette varmaankin huomanneet, että se on aika isossa kunnossa. Salin jälkeen kotiin syömään ja nauttimaan uusista elokuvista ja aloitin Undisputed elokuvasarjan ja katsoin ensimmäisen osan ja se oli ihan hyvä vaikken mikään nyrkkeilyfani olekkaan. Sitten loppuilta meni katsoessa erilaisia MMA-settejä. JA sitten nukkumaan. Eli tiistai oli pelkkää elokuvaa ja muuta silmien tuhoamista. Tuntuu, että mä tarvitsen elämääni täytettä. Nukkuu....
Coach Walti ei suostunu tuplahaukkoihin
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi klo 09:15 herätyksellä ja sitten nopean aamiaisen jälkeen salille treenaamaan jalkoja. Jalat pitää olla kunnossa viikonlopun peliä varten. Kun jalat oli treenattu kuntoon oli aika mennä lounaalle. Lounaaksi oli pastaa, jonka seassa oli pieniä kinkkupalasia sahramikastikkeessa. Oli ihan hyvää ja ruokaa oli paljon. Ruoan jälkeen mentiin hetkeksi chillailemaan ja kävelemään ympäriinsä. Sitten sainkin kyydin DJ Wolfe:lta ja olin kotona sitten odottelemassa treenien alkua. Ennen kui treenit alkoivat kävin kuitenkin nopeasti kaupasta hakemassa kumkvatteja, jäätee-jauhoa ja avokadon. Kumkvatit tuli syötyä aikalailla samantein ja on muuten virkistäviä hedelmiä. Sitten katsoin dokumentin maailman vaarallisimmasta ja karuimmasta katujengistä, joka on MS 13. Sitten piti vähän tankata pastaa, että jaksaa treenit. Kun treenit alkoivat niin alkoi myös vesisade ja sitten sitä vettä tulikin ihan perkeleesti joten me nopeutimme treeni aikataulua ja saimme kahden tunnin treenin mahtumaan puoleentoista tuntiin. Treenien jälkeen sitten kotio rentoutumaan ja sitten nukkumaan.
Sairaat ja tohtori Beer
TORSTAI: Torstai alkoi aikaisella heräämisellä klo 07:30 kun piti mennä hakemaan pyykkituvan avain ja laittaa ensimmäinen koneellinen pesuun ennen salille menoa. Salilla oli vuorossa "kardio"-treeni. Salin jälkeen Conti tuli meikäläisen luokse pesemään pyykkiä ja katsomaan elokuvia. Sitten mentiin lounaalle ja lounaaksi oli herkullista pihviä ja lohkoperunoita. Lounaan jälkeen vuorossa oli sitten lisää pyykkien pesu tai siis Conti pesi ja mä chillailin. Sitten salille treenaamaan keskivartaloa. Salin jälkeen lisää pyykkejä ja elokuvia. Illan viimeinen elokuva oli Raven ja se oli erittäin katseltava pätkä. Sitten nukkumaan, mutta ennen sitä piti häätää Conti pois.
Ticino crew
PERJANTAI: Perjantaina oli vuorossa sitten ennen lounasta selän treenaamista. Salille mennessä minut pysäytettiin heti ja näytettiin paikallislehteä, jossa oli vihdoin minun haastatteluni eli nyt olen julkkis täällä. Lounaaksi oli kalaa ja kalana oli punainen napsija. Oli muuten erittäin hyvää kalaa. Kalan kanssa oli riisiä. Lounaan jälkeen oli hengailua ja lentojen hankkimista. Kauden jälkeen mennään pelikavereiden kanssa pyörähtämään Kreetalla ennen kuin jätetään Chur kokonaan ja palataan oikeiden elämien pariin. Kävin samalla hankkimassa finaalin jälkeiset juomat pelaajille eli kävin lähikaupasta hakemassa 48 olusta, että kaikille riittää ainakin yksi. Sitten olikin aika tulla takaisin kotiin ja valmistautua illan treeneihin. Treenit oli iisit ja otettiin rauhallisesti, koska yksikään joukkue Sveitsissä ei pysty meitä pysäyttämään. Treenien jälkeen kotiin tulo ja elokuvana Crank, joka oli ihan kelpo Jason Statham pätkä. Sitten olikin nukkumaan menon aika.
Three Fischy Fischkopfs
FINAALIPÄIVÄ: Päivä alkoi reippailulla lähikauppaan ja sieltä piti hakea energiajuomia, että saisi koneen käyntiin peliä varten. Sitten vuorossa olikin aamiainen ja hieman fiilistelyä UFC 148 varten. Sitten vuorossa olikin bussimatka Baseliin ja valmistautumaan peliin, jonka pelaamisessa ei ollut minkäänlaista panosta itsellä ainakaan. Lämmittelyjen jälkeen oikeastaan ketutti alkaa edes pelaamaan kun siellä ei muuta tehty kuin puhuttu, mitä pitää tehdä ja kuinka pitää tehdä ja tämän puhumisen hoiti pelaajat, jotka käyvät treeneissä aina silloin tällöin. Teki mieli sanoa, että pitäkää tunkkinne ja pelatkaa hyvä loppu kausi. Päätin kuitenkin omaan tyyliini olla hiljaa ja mutista suomea itselleni. Peli alkoi meidän puolustuksen dominoidessa Baselin hyökkäystä ja ottaen samalla syötönkatkon, jonka jälkeen hyökkäys tuli kentälle ja sai todeta kuinka heikko puolustus meillä on vastassa ja sen seurauksena ensimmäinen draivi päättyi touchdowniin ja onnistuneeseen lisäpistepotkuun. Kun ensimmäinen puoliaika veteli viimeisiään Baselin jenkkipelaajan kupoli hajosi täysin ja hänet poistettiin pelistä. Kaikille joita tämä voi koskea älkää koskaan ottako joukkueeseenne sellaista ylimielistä ja diivailevaa pelaajaa kuin Chazz Thompson, jos joku on pummi niin tuo mies. Jätkä otti kauheat itkuraivarit kun omat pelaajat kettuilivat "super-tähdelle", joka halusi pitää omaa showtaan eikä pelata joukkueelle. PELLE se on. No peli sitten loppui toisen puoliajan jälkeen ja tulostaulu näytti sen, mikä me jo tiedettiin eli Sveitsissä kukaan ei pysty pysäyttämään meitä. Voitimme 56-14 pelin, jossa meidän alottavat pelaajat huilasivat toisen puoliajan. Itse en käynyt toisen puoliajan aikana pelikentällä kertaakaan ja mikäs siinä toisten pelistä nauttien ja myös auringosta iloiten oli olla. Pelin jälkeen saatiin mitalimme ja pokaalimme ja lähdettiin kotiin ja kohti voitonjuhlia, jotka olivat tänäkin vuonna aika laimeat, mutta ehkä parin viikon päästä sitten on hieman rajummat juhlat. Menin juhliin autolla ja tulin pois autolla ja olin nukkumassa joskus klo 03 aikoihin.
Oli pakko avata sieraimet kesken pelin, että saa hengitettyä paremmin
SUNNUNTAI: Sunnuntain suurin huolenaihe oli, että kukaan ei pääsisi spoilaamaan minulta UFC 148 eventtiä ja sain hoidettua spoilaamattomuuden. JES!!! Eventti oli ihan laadukas ja tämä kauan hypetetty uusinta ottelu oli ihan hyvää kamaa. Tämän jälkeen päätin sitten kävellä katsomaan miten muut voivat ja pysähdyin sitten matkalla ostamaan kebabin, koska en ollut syönyt mitään tooooooosi pitkään aikaan ja nälkä oli hirmuinen kuten Harald. Loppu päivän vietin Marko Glavic:in kämpillä käytiin tosin kaupassa hakemassa herkkuja sillä ollaanhan me mestareita ja mestarit saa tehdä ihan mitä huvittaa. Ja kaupungilla kuljettiin tietenkin MITALIT kaulassa. Parempi kulta kaulassa kuin kymmenen hopeaa pöytälaatikossa. Vanha mestarien sananlasku. Häviäjille on helppo kuittailla. Sunnuntai loppui elokuvaan Leatherheads, joka on jenkkifutis elokuva ja se kertoo jenkkifutiksesta 1920-luvulla.
Pitihän mitalleja testata ku muutki voittajat tekee niin
Jenkkifutis Jeesus
Pokaalit, joista toinen on jo hajalla
Tällä viikolla meillä ei olekkaan peliä joten voimme keskittyä täysillä tulevaan EFL finaaliin, josta on tulossa kunnon spektaakkeli. Siinä pelissä ratkeaa siis Euroopan paras seurajoukkue ja se meidän ptiää olla, koska mikään muu ei riitä. Samalla minusta voi tulla ensimmäinen suomalainen sitten vuoden 1988 kuka voittaa EFL mestaruuden vai olenko väärässä??? Toivottavasti minusta ei ole tulossa viimeistä. En tiedä vielä tämän viikon suunnitelmia, mutta tarkoitus on tulla paremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti