perjantai 2. maaliskuuta 2012

Arki

Voisin vähän valottaa jenkkifutisturistin arkea teille tavallisille ihmisille, jotka teette oikeita töitä ettekä vain turisteile. Aamut alkavat herätyksellä niin kuin teidänkin aamunne. Aamiainen seuraa heräämistä, mutta sitä ennen käydään aamuvirtsalla. Aamiaiseksi nautin yleensä 4kananmunan ja parin juustosiivun munakkaan, jos oikein hurjaksi yllyn niin viikonloppuisin siihen kuuluu myös pekonia. Sitten tunnin tai kaksi katselen tv-sarjoja ja sen jälkeen kävelen kuntosalille treenaamaan siellä menee yleensä muutama hetki kunnes rauta on taivuttanut minua tarpeeksi. Treenin jälkeen lähden sitten salilta köpöttelemään kämpälleni ja sen jälkeen alan valmistautua lounaalle menoon. Lounaan nautimme aina arkisin ravintola Ticinossa. Lounaan jälkeen pyörimme kylällä hieman ja tapamme aikaa kunnes aika tappaa meidät.
Lapset karkkikaupassa
Kun ollaan tarpeeksi pyöriskelty ja katseltu paikallisten ihmisten elämää niin matkaamme takaisin koteihimme. Tämän jälkeen yleensä otan pienet päiväunet tai toisinaan skippaan ne ja katson hieman lisää tv-sarjoja. Sitten jossain vaiheessa paistelen hieman kanaa päivälliseksi ja sitten onkin aika matkata treeneihin tai vaihtoehtoisesti mennä vielä illalla uudestaan kuntosalille tuhlaamaan aikaa. Ei tämä ammattituristin arki niin hurjaa ole kuin moni luulee eikä tosiaankaan kauhean jännää. Suurimmaksi osaksi tämä on hieman tylsää ja puuduttavaa. Kahvia tulee juotua noin 10kuppia päivässä, koska se on tapa jolla saa tapettua aikaa. Tälläistä tämä oikeasti on. Tänää jätin aamusalin väliin ja päätin, että hoidan sen sitten iltapäivällä. Illalla meillä onkin sitten importtien kanssa yhteinen ruokailuilta. Huomen aamulla onkin sitten edessä treenit ja valokuvapäivä. Kaiken sen jälkeen pitää vielä olla valmis lauantai illan houkutuksille eli lähdemme isolla porukalla syömään ja juomaan. Huomisella on siis luvassa aamuksi hikoilua ja illaksi scheissefestiä.

Mutta siis suosittelen kaikille kokeiltavaksi tätä turisteilua, koska tässä tapaa monia hienoja ja vähemmän hienoja ihmisiä.
Paikallista taidetta
Kommentit ja parannusehdotukset otetaan ilolla vastaan!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti