maanantai 12. maaliskuuta 2012

Herkkuja

Nyt tulee mahtavan maukas ruokabloggaus. Voitte jo alkaa valuttaa sitä kuolaa suupielistänne hyvät ystävät. Tällä kertaa saatte kuvia ja makukokemuksia eri herkuista joita täällä on nyt viimeisimmän viikon aikana syöty. Aloitetaan siis viime viikon lauantain mukavalla joukkueen hengen kohottaja aterialla. Alkuun tuli aivan mahtava salaatti, jossa oli rehujen lisäksi kinkkua ja pähkinöitä. Aivan uskomattoman hyvä alkusalaatti voisin miltein elää pelkästään sillä. Jo tuo salaatti oli kuin orgasmi suussa, mutta sitten tuotiin itse ateria uulalaa. Pääruoaksi oli tarjolla tuoretta pastaa ja vasikanliha pihviä. Tämän ansiosta pääsin miltein nirvanaan. Loppujen lopuksi sain syödä 4 pihviä ei voinut kieltäytyä kun niin hyvää oli ja vieläpä ilmaista. Kaiken kukkuraksi meille tuotiin vielä joka tytön/naisen unelma jälkiruoka eli suklaa vaniljajäätelön päällä. Jäätelö oli suussa sulavaa. Itse tilasin vielä toisen samanlaisen ihan vaan, että sain maun paremmin esille. No ruokailusta matka jatkui sitten tietenkin juomien pariin. Tiedossa oli siis perinteinen scheissfest ja juomia oli juotavaksi yllin kyllin. Itse kuitenkin join vain belgialaista Hoegaarden olutta muiden kiskoessa shotteja sekä muita drinkkejä.
tässä katsaus scheissfestin antimiin
Sunnuntaina ei mitään mieltä ylentävää syötävää ollut, koska minä en ole mikään kokki kolmonen. Maanantaina lounaaksi oli tietenkin alkuun salaattia, joka on jo herkku sinäänsä ja sitten kokonaisuuden kruunasi maukas pasta-ateria, jossa oli siis pastaa, tomaattisoossia, nautaa ja uhkea juustokuorrutus. Jos tämä ruoka pitäisi joksikin kuvioksi määritellä niin se olisi selkeästi ovaali. Tiistaina lounaaksi oli vuorossa alkuun taas salaatti ja pääruoaksi oli tarjolla vasikanleikettä ja sahramirisoton päällä. Slurps oli oikein suussa sulavaa herkkua. Kyllä meitä hemmotellaan täällä Sveitsissä ja siitä kiitokset kuuluvat monille. Thorsten ja Stefan kyllä osaavat hoitaa ravintolaansa. Keskiviikkona oli cordon blöötä ranskalaisten perunoiden siivittämänä eikä tälläkään kertaa ruokaan voinut pettyä. Eli nyt mentiin jo kolmatta päivää ja ruoka vaan oli maukasta. Torstaina meille tarjoiltiin ruoaksi vähän mautonta röstiperuna ja naudanliha sekotusta. Nyt joutuu sanomaan, että torstain ruoka ei ollut mikään orgasmin tuottaja. Perjantaina saatiin sitten perjantaitradition mukaista kalaa. Kala oli maukasta vaikka paljon ruotoja olikin. Kalan kyljessä oli perunoita. Näistä ruoista heikoimman arvosanan saa torstain ruoka. Se ei ainakaan itselleni tuottanut suurta nautintoa, mutta teki työnsä eli täytti masun.
tässä viime viikon ruoat ma-to
Lauantaina lähdimme sitten klo 06 bussilla Teneroon leirille. Lauantaina vedettin kahdet treenit jotka menivät ihan hyvin vaikka välillä olinkin pulassa. Lounas oli ihan hyvää vaikka mielestäni siihen laitettiin ihan liikaa sahramirisottoa ja vain pari ohutta leikettä. Ei voi sanoa mitään hyvää paikan ruoasta kun vertaa sitä esim Vierumäen tai Pajulahden ruokailuihin. Päivällinen sitten kuraa olikin saatiin pelkkää pastaa, mitä mä teen kauhealla määrällä hiilareita??? No sunnuntaina sama tahti jatkui eli ruoka oli kuraa, mutta treenit rautaa. Leiristä jäi suuhun loppujen lopuksi hyvä maku kiitos onnistuneiden treenien. Tänään sitten syötiinkin taas Ticinossa ja ruoka oli herkkua. Saimme syötäväksemme vartaan, jossa oli bratwurstia, possua, pekonia ja nautaa sekä kyljessä uuniperuna. Kyllä nyt on hyvä olla ja odotellan illan videopalaveria. Katsotaan nyt sitten miten se leiri oikeasti meni ja kuinka paljon tulee huutoa. Tämän viikon ohjelma on hieman erilainen kuin aikaisempien ja tulevien viikkojen on ollut. Meillä on tänään siis videon katselua ja keskiviikkona treenit, mutta sen jälkeen ollaan vapaita jefusta aina ensi viikon maanantaille. Joten tämä poika ottaa torstai aamuna suuntiman kohti Zagrebia ja siellä olisi tarkoitus olla 2yötä ja sieltä sitten matkan pitäisi viedä Ljubljanaan, jossa olisi tarkoitus olla 1yö ja sitten sunnuntai iltana suunnataan takaisin tänne hienoon Churiin. Odotukset reissulle on kovat. Toivottavasti meistä joku jää jäljelle kertomaan meidän seikkailustamme.

Bis später!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti