torstai 8. maaliskuuta 2012

Monari vs Body Plaza

Tällä kertaa teen karuakin karumman vertauksen kuntosaleista. Vertaan siis Suomen saliani Sveitsin saliini. Onko monarin voittanutta??? Voiko kesken kuntopyöräilyn hypätä internetin salaisuuksien sekaan??? Kysymyksiä joihin minä lähden kaivamaan vastauksia ja muutkin sen saa lopulta tietää, jos vain jaksaa lukea tekstini. Monari vs Body Plaza(jatkossa BP). Kisasta tulee tiukka ja epäreilu. Monari voittaa BP:n käsipainoillaan, mikä kertoo jo paljon BP:n varusteista. Käsipainoissa monarilla pääsee aina 50 kiloon asti(siis jos sattuu niin vahva olemaan, että sellaisen hanttelin jaksaa ilmaan nostaa), minulle tosin riittää ihan hyvin BP:n 35 kilon hanttelit. Tangot vie monari, koska siellä ne ovat suoria eikä näytä siltä, että S.Äyräväinen olisi käynyt vääntelemässä niitä. Ja BP:n tankojen toinen ongelma on see, että ne on ihan sliksit. Kyykkäys ja penkkaus mahdollisuudet vie monari siellä on nimittäin molempiin nostoihin kaksi paikkaa kun taas BP tyytyy molemmissa yksiin. Nostolavan monari siellä mahtuu vääntämään rinnallevetoa ja tempasua ja painot voi heittää lattialle niin kuin Tapiolan Hongan koripalloilijat tekevät. Kotoisuus menee myös monarille, siellä vaan on niin olohuone-fiilis. BP:n ryhmäliikunta voittaa monarin vaihtoehdot joihin kuuluvat senioreiden satujumpat ja pappojen turinatuokiot. Turinatuokiot toisaalta piristävät päiviä silloin tällöin kun ns. terapiaryhmä kokoontuu. Treenifiilis menee tiukasti monarille siellä kun saa hikoilla ja käyttää magnesiumia. BP:ssä pitää käyttää pyyhettä kaikkialla ja hiet pitää pyyhkiä pois. BP voittaa lämmittelylaitteet mennen tullen on crosstrainereitä, kuntopyöriä, juoksumattoja ja joku luistelulaite kun taas monarilla on yksi spinningpyörä. Rentoutumispaikka menee BP:lle on saunaa, höyryhuonetta, poreammetta ja aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua kuuntelemalla lintujen lirkutusta. Eli kokonaisuus menee tiukasti monarille. Onneksi olkoon Espoo olet voittanu Churin. Joka tapauksessa koitan treenata täälläkin.
Tältä se monari näyttää nykyään!!!!
Body Plaza on tälläinen hifisali
Tuntemuksia jenkkifutiksesta: minua pelottaa! Mitä tästä tulee Helsingin Wulveriinit on lastattu täyteen huippupelaajia Suomesta ja maailmalta. En uskalla enää edes piereskellä kun joka kerta tulee lusikallinen housuihin vaikka peli on vasta 21.4:ttä eli puolentoista kuukauden päästä. Wulvoista löytyy sellaisia tähtiä kuin Vili, Efe, Thaami, Kalle, Ååkke, Rämmi, Fiti, Micky Blue Eyes, Karri, Santtu McFly ja lista vaan jatkuu ei heikkoa kohtaa löydy. IIIIK mitä mä teen??? Pitäiskö vaan perua koko homma ja luovuttaa? Mutta siis kaikki jotka pääsevät 5.5:ttä Myyrmäkeen ISS-stadionille tulkaa sinne ja näyttäkää, että suomalaiset osaavat pitää ääntä jenkkifutis ottelussa. Tässä pieni ennakkofiilistely sitä varten Wolverines vs Broncos.

Omituisiakin asioita tapahtuu minullekin eilen minua haastateltiin tulevan tähti urheilutoimittajan J.Poikulaisen toimesta. Kysymykset oli tiukkoja, mutta onnistuin vastaamaan niihin asiallisesti. Vaikka linjani yleensä onkin asiallisen asiaton kuten Pietarinkadun Oilerseillakin oli. Tästä tulevasta toimittajasta kuullaan vielä tai siis hänen teoksiaan saadaan lukea vielä lehdistä. Nyt valmistautumaan henkisesti viikonloput treenileiriä varten. Eniten jännittää tuleva "talent show" ku mulla ei ole mitää talenttia. Kusessa siis ollaan.

Anteeksi tälläinen hätäinen teksti, mutta ensi kerralla sitten jotain hieman maukkaampaa. SLURPS!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti