maanantai 26. maaliskuuta 2012

Broncos vs Warriors

Elikkäs viime viikko oli sitten kauden ensimmäinen peliviikko. Valmistautuminen alkoi maanantai aamun joogalla ja loppui sitten sunnuntain kickoffiin.
MAANANTAI: Aamulla herätys klo 08 ja hieman raskasta oli koko sunnuntain kestäneen automatkan jälkeen. Olihan siinä tosiaan taitettu tunti, jos toinenkin autossa. No, mutta onneksi maanantai aamuna oli luvassa jooga eli sai vähän herätettyä jumiutuneita "lihaksia" sekä jänteitä ja niveliä. Joogan jälkeen meni sitten kotvasen aikaa saunoen ja rentoutuen. Edessä oli kuitenkin pitkä viikko. Sitten olikin lounaan vuoro jolloin saatiin kuulla uutinen, että maanantai illan palaveri oli peruttu ja siirretty tiistaille, koska tiistaina ei voitu treenejä pitää, koska nurmi oli liian huonossa kunnossa joten kaikki askareet puskettiin päivällä eteenpäin. Eipä se kauheasti haitannut. Ruoan jälkeen nopeasti Aldiin shoppailemaan ruokaa kotiin. Sitten iltapäivällä oli maanantai salin vuoro, joka oli yhtä laiska kuin aina. Sen jälkeen olikin aika valmistautua nukkumaan menoa varten.
TIISTAI: Herätyksen jälkeen nopeasti salille jumppaamaan keskivartaloa ja niskaa. Jenkkifutiksessa molemmat ovat suuressa roolissa kuitenkin. Salilta se olikin sitten suoraan lounaalle. Lounaan jälkeen odotimme hetken aikaa ennen ensimmäistä saksan kielenoppituntia. Eipä ollut mitenkään ihmeellisen vaikea ensimmäinen tunti, mutta eiköhän tunnit hieman vaikene kun opimmekin jotain.
KESKIVIIKKO: Herätyksen jälkeen salille jumppaamaan jalkoja ja niskaa sekä hieman saunomista(rentoutumista). Lounas salin jälkeen on aina huippua, koska saa mahan täyteen rakennusaineita. Lounaan jälkeen käytiin vähän pyörimässä ja kahvilla jätkien kanssa. sitten odottelemaan miittinkejä ja treenejä.  Illalla oli sitten miittingit ja käytiin läpi asioita, joita teemme sunnuntain pelissä. Miittinkien jälkeen oli sitten viikon ekat treenit ja siellä käytiin asioita läpi mistä puhuttiin aiemmin palaverissä. Treenit tuli ja meni. Sitten unien maille.
TORSTAI: Herätys ja salille siellä vähän kardioo ja keskivartaloa vahvistamaan ja sitten lounaalle. Lounaan jälkeen oli toinen saksan tunti. Sen jälkeen kotiin päiväunille, koska kevätmasennus iski päälle. Päiväunien jälkeen aloin lääkitsemään kevätmasennusta oluella. Muutaman oluen jälkeen menimme paikalliseen diskoteekkiin, jossa ei sitten ollut juuri ketään joten lähdimme yksien jälkeen pois. Ja nukkumaan.
PERJANTAI: Herääminen ja siitä sitten salille hikoilemaan viimeisetkin alkoholit ulos kehosta nostelemalla painoja ja sen jälkeen saunomalla. Sitten koitti taas päivän paras vaihe eli lounas. Lounaan jälkeen taas maleksimme katselemassa paikallisia ihmisiä. Illalla oli sitten treenit 21-23 eli treenien jälkeen uni maistui kyllä hyvältä.
LAUANTAI: Herätyskello soi ihan liian aikasin eli klo 08:30 kun meillä oli klo 09:30 palaveri joten aamupala nopsasti naamariin ja sitten autolla palaveriin ja sen jälkeen suoraan ns. Walkthru eli käytiin tulevan pelin asiat läpi kävellen. Kun oltiin saatu lauantain viralliset jefuilut hoidettua niin suuntasimme nopeille päiväunille, koska edessä oli loistava päivällinen. Päivällisellä oli tarjolla lasagnea, pasta carbonaraa sekä knoccheja. Ruoka oli erinomaista olisi vaan voinut jättää santsaamatta.
PELIPÄIVÄ: Herätyksen kanssa oli hankaluuksia, koska kelloja siirrettiin kohti juhannusta. Eli siirryttiin kesäaikaan, joka tarkoittaa teille baarikärpäsille, että saatte rillutella tunnin vähemmän hahahahhaha ihan oikein teille. No söin reippaan aamiaisen ja join teetä kahvin sijaan. Sitten lähdimme kohti kotikenttäämme, jossa kohtasimme liiganousijan Winterthur Warriorsin. Pelistä ei ollut odotettavissa mitään tasaista kohtaamsita vaan kaikki tiesivät mitä odottaa eli meidän täydellistä dominointia. Peli sitten päättyi alle 2tunnin pelaamisen jälkeen ja tulostaululla oli numerot 70-00.
Sasha ja minä
Numerot eivät kerro kaikkea. Pelin jälkeen oli tiedossa sitten scheissfest josta itse karkasin jo joskus yhdeksän aikaan, koska tuntui, että olisin tulossa kipeeksi. Kaikki, mitä kakkajuhlissa tapahtui on siis ihan tietämättömissä minulta.

Tällä viikolla sitten kohtaamme Bienna Jetsit. Jets on kanssa liiganousija eli saas nähdä mitä tästä pelistä saadaan irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti