maanantai 2. huhtikuuta 2012

Broncos vs Jets

Let´s ride
Enkä nyt tarkoita Denveriä enkä New Yorkia, mutta tässä tulee joka tapauksessa nopea katsaus viikon tapahtumiin huipentuen sunnuntain peliin.
MAANANTAI: Maanantai alkoi joogalla. Joogatunnilla oli paljon vähemmän pelaajia kuin aikaisempina kertoina saattaa johtua siitä, että monella meni pelin jälkeen baarissa erittäin lujaa. Itsehän poistuin sieltä jo hyvissä ajoissa, koska oli hieman heikko olo ihan kuin olisin ollut tulossa kipeäksi. No jooga saatiin kunnialla läpi ja sen jälkeen vähän saunottiin taas. Saunan jälkeen oli vuorossa lounas. Lounaan jälkeen vaan hengailtiin tehden mitä kukakin ikinä teki.
TIISTAI: Tiistaina olikin sitten vuorossa punttitreeni, jossa treenailtiin yläkörpperiä. Treeni ny meni vituiks joka aspektilla, mutta sen jälkeen onneksi oli luvassa loistava lounas. Ruokailut täällä on yleensä päivän kohokohtia, koska etenki lounaalla ruoka on vaan niin hekumallisen hyvää. Lounaan jälkeen päivä jatkui perinteisesti eli leffa ja sitten treeneihin ensin tietenkin katsottiin videolta edellis viikon peli. Videon ja treenien välissä oli mukava tunnin mittainen tauko joka käytettiin hyväksi pyörähtämällä huoltoasemalla. Treenit oli sitä samaa kuin aina ennenkin eli uuden oppimista ja vanhan kertaamista. Treenien jälkeen koitti nukkumaan meno.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi siten, että söin hieman aamiaista ja menin salille. Salilla minä ja Mark teimme jalkoja. Onpas se pieni hollantilainen vahva jaloistaan. Tai siis muhun verrattuna kaikki on vahvoja. Jalkojen jälkeen siirryimme saunan puolelle, missä sitten vesi virtasi kiukaalle kun ns "torture bucket" laittoi poikaset kyyristelemään. Salin jälkeen oli ruokailun vuoro. Ruoan jälkeen muut menivät menojaan suurinosa varmaan meni päiväunille, mutta minä ja Mark menimme puistoon istustelemaan ja jutustelemaan. Keskiviikkona oli samanlainen sää kuin koko alkuviikolla eli +20 astetta, mikä meinasi sitä, että auringosta oli nautittava joka hetki. Pronssittumisen jälkeen olikin aika mennä joogaamaan. Jooga oli oikein palkitseva. Joogan jälkeen olo oli raukea. Ja siitä olikin sitten hyvä jatkaa illan kovimman aktiviteetin pariin eli vuorossa oli keilausta. Meitä oli 9 keilaajaa eli jouduttiin ottamaan kaksi rataa itsellemme. Heitimme kaksi sarjaa. Ensimmäisessä sarjassa minä jaoin ensimmäisen sijan vaivaisella tuloksella, joka oli 138. Toisen sarjan alisuorittajana minun kokonaissijoitus oli neljäs. Illan kovimman tuloksen 179 keilasi meidän ranskalainen ystävämme Yoan Schnee.
TORSTAI: Tosrtai olikin sitten salilla pelkkää tuskaa. Markin ohjaamana treenasimme pelkästään keskivartaloa eli ruumiini löysintä osaa. Treenin jälkeen taas saunomaan ja poreammeilemaan. Ruoka oli ihanaa ja se siitä. Ruoan jälkeen menin päiväunille ja sen jälkeen katsoin elokuvan. Elokuva oli hyvin läheinen eli se liittyi amerikkalaiseen jalkapalloon. Elokuva oli Division III footballs finest. Komediahan se oli eli parhautta. Leffan jälkeen nopea päivällinen ja palaveriin katsomaan lisää filmiä ja valmistaumumaan sunnuntain peliin. Torstain treenit olivat vapaaehtoiset kaikille sveitsiläisille, mutta pakolliset meille tuontipelaajille ja kaikkien hämmästykseksi paikalle tuli reilu 20 sveitsiläistä ja se on osoitus, että meidän pelaajat haluavat tosissaan tulla paremmiksi pelaajiksi. Treenit olivat huiput jiihaa.
PERJANTAI: Perjantai oli viikon viimeinen salipäivä ja samalla ehkä laiskin salitreeni. Tein vähän sitä ja tätä, mutta enimmäkseen sitä. Salin jälkeen lounaalle. Ruokana oli kalaa niinkuin joka perjantaina. Kala kerran viikossa on hyväksi keholle ja kaikki mikä on keholle hyväksi vahvistaa myös sielua ja se on ruumiin tärkein osa. Ruoan jälkeen vuorossa taas hieman päiväunia. Ah päiväunet on kyllä huippuja. Illalla oli sitten vuorossa taas treenit. Valmistauduttiin hyvin tulevaan peliin. Treenit oli hyvät ja sitten kotiin syömään vähän ja nauttimaan kofeiinitonta teetä. Rooibos tee on maukasta kokeilkaa.
LAUANTAI: Herätys oli jo klo 8, koska meillä oli treenit. Noh treenien jälkeen mentiin sitten porukalla hieman lounastamaan eli 15 meistä meni pitsalle ja kyllä pakko sanoa, että pitsa täällä on taidetta. Nom nom. Pitsan jälkeen menimme kiertelemään kaupunkia. Ennen kävelyä haimme jälkiruokaa eli jäätelöä kaikille. Kyllä chilisuklaajäätelö on hyvää. Aikamoisen potkun se chili antoi jäätelöön. HUH HUH. No mutta loppupäivä kierreltiin ja kaarreltiin kunnes päädyimme puistoon pronssittamaan kehojamme. Omani ei vielä ole rantakunnossa, mutta väliäkö sillä. Puiston jälkeen olikin aika palata kotio. Päädyin valmistautumaan sunnuntain peliin katsomalla kaksi huonoa elokuvaa.
PELIPÄIVÄ: Herätys oli jo 7:30 ja bussi lähti kohti Biel:iä jo klo 8:30. Tämä pelimatka oli kauden pisin Sveitsin liigassa ja matkan kesto oli vain 4tuntia. Kyllä sylettäis pelata Oulussa ja matkata joka toinen viikko sellaisia 6-8tunnin reissuja. Ei siis mitään vihaa Oulua kohtaan, mutta pelimatkoja vastaan paljon vihaa. Peli meni niin hyvin kuin vain saattoi. Puoliaika tulos oli meidän hyväksi 49-0.
Puolustus pelin tiimellyksessä
Toisella puoliajalla annoimme enemmän vastuuta sveitisiläisille ja pelin lopputulos oli 56-16 eli hieman lopahti pisteiden tehtailu. Itse pelasin vain kolme draivia ja se riitti minulle. En siis selvästikkään ole vielä valmis pelaamaan kokonaista ottelua. No voitto on voitto ja vain niillä on väliä. Nyt haluan vastaani Helsinki Wolveriinit. Mä odotan, tulkaa tänne.

Kun vihdoin pääsimme kotiin niin minä, Greg, Sasha ja Steve päätimme, että ensi pelin jälkeisellä viikolla menemme Ljubljanaan ja Muncheniin. Varasimme jo hostelin Ljubljanasta eli kaikki alkaa olemaan valmista. Tänä vuonna haluan nähdä eripaikkoja ja tähän mennessä olen käynyt siis Budapestissä tällä kaudella. Odotan Ljubljanalta rentoutumista.

Tämän viikon peli tulee olemaan tasaisempi kuin aiemmat pelit kun vastaamme astuu Bern Grizzlies. Lauantaina nähdään onko Grizzly-karhuista Bronkojen kaatajaksi. Adios kaikille tasasesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti