maanantai 9. huhtikuuta 2012

Broncos vs Grizzlies

Elikkä jatketaan siitä mihin viimeks jäätiin eli tässä tulee taas viime viikon tapahtumat pähkinänkuoressa.
MAANANTAI: Maanantai alkoi siis pelipäivästä palautumisella ja alkuun mentiin porukalla joogaamaan. Jooga heti pelipäivän jälkeisenä aamuna on hyväksi keholle ja mielelle. Saa kaikki pelin jumit avattua ja mielen valmiiksi uutta taistelua varten. Joogan jälkeen minä ja Mark jatkoimme keskivartalotreenillä. Kun katsoo minua niin ei kyllä usko, että minä treenaa keskivartaloa muuten kuin ahmimalla kaiken maailman roskaruokaa, mutta kyllä minäkin olen sortunut ihan keskivartaloa treenaa kuntosalilla. Keskivartalon lisäksi treenasimme niskaa, koska sen täytyy olla kunnossa. Treenien jälkeen jatkoimme sitten iloisina kohti lounasta, joka on edelleen arkien kohokohta. Lounaan jälkeen minä ja Greg Conti menimme kaupungille pyörimään muiden mennessä menojaan. Otettiin siinä auringosta nauttiessa pari olutta ja mietimme tulevaa. Sitten oli vuorossa matka kotiin käveltiin Gregin kanssa ja sovimme, että hän tulee myöhemmin lainaamaan minun keittiötä, että hän voi kokkailla itselleen ruokaa. No ilta menikin syödessä ja jutellessa. Ruoan yhteydessä pari olutta meni kurkusta alas ja sitten olikin jo aika valmistautua huomiseen eli Conti kotiinsa ja sitten nukkumaan.
TIISTAI: Tiistai alkoi rauhallisesti. Meillä oli pakollinen aamusalitreeni, jossa kaikki sai kuitenkin treenata vapaasti, valmentajat vaan halusivat nähdä, että olemme kunnossa. Salin jälkeen oli videopalaveri, jossa katsottiin Jets peliämme ja katsottiin Grizzliesien pelinauhaa. Siit sitten matka jatkui kodin kautta syömään. Ruoan jälkeen oli saksan kielen oppitunti. Tunnin jälkeen olinkin valmis päiväunille ja valmistautumaan illan treeneihin. Treenit olivat ihan kelpo treenit, mutta parantamisen varaa jäi. Treenien jälkeen olin ehtinyt olemaan tunnin verran kotona kun Tissi koputti oveani ja tuli sisään. Siinä sitten hetki höpöteltiin kunnes hän kertoi minulle järkyttävän uutisen. Hän kertoi, että oli juuri saanut tiedon ystävältään, että meidän sveitsiläinen pelaajamme Jan oli kuollut. Se pysäytti. Yhtäkkiä nuori, iloinen ja aina pirteä Jan oli poissa. RIP Jan.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko aamuna oli mentävä salille vaikkei yhtään huvittanut, mutta oli vaan pakko päästä tekemään jotain ettei koko ajan ajatukset ajaudu surullisiin asioihin. Salilla vähän jokaisella oli fiilikset maissa. Treenin jälkeen sitten olikin lounaan vuoro. Lounaalla sitten tieto kerrottiin meille ja siitä keskusteltiin ja pähkäiltiin, että miten me voimme kunnioittaa ystäväämme ja pelikaveriamme. Lounaan jälkeen lähdimme kävelemään ja miettimään syntyjä syviä. Yksi asia johti toiseen ja toinen komanteen ja loppujen lopuksi kävelimme lähikauppaan ja osa osti sieltä pullon kirkasta ja toiset ostivat lavat kaljaa. Juomiemme kanssa sitten kävelimme hienoon puistoon, jossa juomat sai hienosti kylmettymään suihkulähteeseen. Muistelimme Jania samalla kun joimme. Tunnin kaksi ehdimme siinä hörpiskellä kunnes kaksi poliisia tuli ja hääti meidät pois puistosta. No me siirryimme sitten kadun toisella puolella olevaan puistoon, jossa meidän lisäksi oli vain narkkareita, mutta kyllähän me se tiedettiin, että siellä niitä on, koska puistoa kutsutaan "drug addict parkiksi". No siellä me sitten jaoimme ilmaisia kaljoja ja energia juomia tuntemattomille. Ilta jatkui sitten Marko Glavicin asunnossa jonkun aikaa kunnes oli aika mennä nukkumaan. Minä jäin nukkumaan Markon asuntoon Markon ja Tissin kanssa kun taas muut jatkoivat juhlimista aamuun asti.
TORSTAI: Torstai alkoi kokiksella, jugurtilla, kroisanteilla ja pekonilla. Oli oikeata gourmet ruokaa. Siinä sitten selailimme samalla internettiä ja sieltä löytyi lisää järkyttäviä uutisia: Suomi hävisi jääkiekkossa Sveitsille 3-0. No tuo nyt oli pientä. Siinä sitten hengailtiin Markon kämpillä kunnes oli aika lähteä lounaalle. Lounaan jälkeen lähdimme ostoksille, koska ensi tiistaina on hautajaiset ja niihin piti ostaa sitten oikeanlaiset vaatteet. Viikonloppunahan ei juurikaan aikaa ole ja kaupat suurimmaksi osaksi muutenkin kiinni pääsiäisen takia. Ostoksien jälkeen oli hieman aikaa rentoutua ennen treenejä. Treenit meni ihan hyvin ja paikalla oli tosi hyvin porukkaa, koska monet pystyivät tulemaan kauempaakin perjantain ollessa monille vapaa päivä.
PERJANTAI: Perjantai oli vähän pyörimistä. Herätys oli yllättävä kun pelikaveri James tuli ja koputteli ovea klo 08:42 ja huuteli, että aika mennä treeneihin. Edellisten treenien jälkeen sanottiin, että seuraavat on perjantaina klo 21 niin tää jätkä luuli, että sanottiin aamu 9. Siinä sitten joutu käskyttämään Jamesin takasin nukkumaan. Sitten kun uudestaan heräili joskus klo 11 ni oli oikein raukea olo. Klo 14 aikoihin Tissi soitti ja ilmoitti menevänsä käymään Itävallassa ja kysyi haluanko lähteä mukaan ja totta kai halusin, koska en halunnut olla koko päivää asunnossani. Täällä Sveitsissä pitkäperjantaina kaikki on kiinni, mutta viereisessä maassa eli Itävallassa on ihan normaali päivä. No Itävallassa menikin sitten koko päivä ja kun palasimme olikin aika jo mennä treeneihin. Treenit olivat iisit ns Walkthru, jossa käydään läpi seuraavan päivän asiat, mitä pelissä tehdään ja koitetaan saada kaikki toimimaan hienosti.
PELIPÄIVÄ: Pelipäivät on aina erilaisia päiviä, koska pitää keskittyä peliin. No itselle ne on aina erilaisia ja teen asiat yleensä ihan improvisoiden. No tällä kertaa meidän peli alkoi vasta klo 18 kun yleensä ne alkavat klo 14 tai 15 eli nyt joutu keksimään enempi puuhaa. Käytiin sitten Tissin kanssa katsomma meidän kakkosjoukkueen peliä. Kakkosjoukkueemme hävivi 12-0 oman pelinsä. Sen jälkeen kävimme kaupassa ostamassa ruokatarvikkeet sunnuntaille ja maanantaille, koska kaupat kiinni molempina päivinä. Sen jälkeen tulin kotiini ja katsoin Ghost Patrol elokuvan ja siellähän se Samulikin vilahti muutamaan otteeseen. Sitten olikin aika lähteä pelikentälle ja antamaan opetusta berniläisille, jotka kutsuivat edellisellä viikolla meidän sveitsiläisiä pelaajia paskoiksi eli oli takaisin maksun aika. Payback is bitch. Peli oli ohi ennen kuin se edes ehti kunnolla alkaakaan. Puoliaika tulos 49-0 ja sitten höllättiin. Ennen peliä oli hiljainen hetki Jan:in muistoksi. Pelin jälkeen sitten menimme meidän sporttibaariin jonne myös tuli Helsinki Wolveriinien skauttaajat joiden kanssa sitten illan hengasin. Oli mukava pitkästä aikaa puhua suomea. Sen jälkeen kun Kari ja Mika poistuivat paikalta mekin vaihdoimme kuppilaan. Uudessa kuppillassa törmäsin muutamaan salibandyn pelaajaa, joista jotkut olivat olleen Suomessa pelaamassa. JA törmäsin siellä jopa yhteen suomalaiseen pelaajaankin, joka vielä sattui olemaan Espoosta. Onpas pieni maailma kun vieraassa paikassa törmää kotikaupunkilaiseen. Piupau ja sitten kebabin kautta kotiin.
SUNNUNTAI: Aamu alkoi sillä, että kun katsoi ulos ikkunasta niin näki kuinka muutamat lumihiutaleet leijailivat samalla leikkien keskenään kohti maata. On kyllä ihme meininkiä täällä Sveitsissä sillä alkuviikosta täällä oli jo heti aamusta yli 15 astetta lämmintä ja viime yönä oltiin sitten miinus asteilla. Ensi viikolla taas lämpenee ja sitten viilenee tai näin ainakin näytti sääennuste, mutta milloin ne on osuneet kohdilleen. No käytiin sitten pelaajien kanssa syömässä lounasta eli menimme kebabille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti