maanantai 16. huhtikuuta 2012

Broncos vs Warriors II

Eli viime viikon kuulumiset tässä tekstissä. Viikon epistola oli tulla paremmaksi joukkueeksi ja harjoitella Wolveriinejä vastaan tehtäviä asioita ja siinä samassa kertailla millä eväillä tuhoamme Winterthur Warriorsin. Here we go now!!!
Katsomo näyttää tyhjältä, mutta paikalla oli kuitenki muutama tuhat ihmistä
MAANANTAI: Maanantai oli pääsiäismaanantai eli kaikki oli kiinni, mutta mepä olimmekin hurjina jo sunnuntaina sopineet, että menemme maanantaina Innsbruckiin katsomaan jenkkifutista. Joten aamulla virkeinä herättyämme tankkasimme autot ja tarkistimme, että passit on matkassa. Ja sitten suuntasimme kahden ja puolen tunnin ajomatkan päähän katsomaan Swarco Raiders vs Danube Dragons peliä. Matka sujui mallikkaasti minä toisen auton ratissa ja Sasha toisen kun olimme juuri tulemassa Innsbruckiin niin eikös se saatanan peltipoliisi ollut paikalla ja räpsähtämässä meille molemmille, joten nyt odotellaan kuinka paljon saadaan tukea Itävallan poliisivoimia. Noh eipä sille enää mitään voi joten antaa olla. Ennen peliä kävimme syömässä ja maistelemassa muutama itävaltalainen olut ja sitten peliä katsomaan. Pelissä ei ollut kuin yksi joukkue ja se oli Raiders.
Ruokaa ja juomaa!
Vaikka lopputuloksessa ei niin isoa eroa ollutkaan niin Raiders hallitsi koko peliä ja Dragons teki mitä pystyi. Pelin jälkeen kävimme sitten taas ruokailemassa ja ennen paluumatkaa kävimme vielä hakemassa jäätelöt aijaiajaijaiaaiajai, että oli hyvää tavaraa. Paluumatka sujui ilman peltipoliiseja ja muutenkin hyvin.
TIISTAI: Tiistai olikin sitten jo ihan eri tarina. Lounasta oli aikaistettu ja ennen sitä kävimme nopeasti salilla kuka mitä tehden. Salin jälkeen kiiruusti lounaalle ja sieltä sitten äkkiä kotiin vaihtamaan vaatteet, että kehtasi mennä Jan:in hautajaisiin. Siellä oli koko joukkue ja paljon muita ihmisiä suremassa nuoren ystävän poismenoa. Hautajaisten jälkeen menimme porukalla muistelemaan Jan:ia parin oluen tai limukan avulla. Muisteluiden jälkeen olikin aika palata kotiin, mutta jouduimme työntelemään jonkun tuntemattoman ihmisen autoa, koska se oli ajettu meidän pelaajan auton taakse niin, ettei hän päässyt pois ruudusta, joka luultavasti kuului sen siirrettävän autonomistajalle. No saimme autoa nelisteen liikkumaan sen verran, että kaikki päästiin pois parkkihallista. Illalla sitten katsoi 2 elokuvaa ja menin nukkumaan.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi nopeaakin nopeammalla aamiaisella ja siitä sitten salille Mark:in kanssa. Treenattiin jalkoja ja saatiin Mark:in selkä jumiin oikein mukavasti. No onneksi löytyi lääkkeet joilla se lopulta saatiin auki. Illalla sitten menimme joogaamaan ja se vasta olikin tuskaa. Ei musta tällä vauhdilla mitään joogia tule. On se kyllä vaikeeta puuhaa, jos ette usko niin menkää ihmeessä kokeilemaan saatatte nimittäin hämmästyä. Joogan jälkeen oli aika tehdä illallista eli kanaa ja pinaattia. Elokuvan katselin ja menin nukkumaan.
TORSTAI: Torstai oli taas sitten salipäivä, mutta enempi keskityttiin vain venyttelemään jalkoja auki edellispäivän rääkistä ja tietenkin piti päästä saunomaan. Lounaan jälkeen menimme hieman kiertelemään Chur:ia eipä täällä kauheasti nähtävää ole, mutta saapahan aikaa hieman kulutettua. Sitten sovimme Contin kanssa, että hän tulee salin jälkeen luokseni kokkailemaan ja valmistautumaan illan menoihin. Ilta alkoi sitten olusilla ja päättyi olusilla. Mentiin täältä sitten Markon kämpille ja tavattiin siellä muita pelaajiamme joiden kanssa nautittiin seurasta ja seurajuomasta. Sieltä sitten menimme paikalliseen monien eri oluiden keitaaseen eli Toms Beer Boxiin. Sieltä ilta jatkui Tabacco clubille jossa minä pyrin vain estämään muita saamasta seuraa ja siten hauskuuttaen itseäni. Ilta päättyi sitten kotiin.
PERJANTAI: Perjantai aamu oli hieman väsyneempi ja nukuinkin miltein lounaaseen asti. Lounaalla sitten kuultiin, mitä oli käynyt ja se ei oikein inspiroinut ketään eli peli oli peruttu, koska kentät Winterthurissa oli niin huonossa kunnossa, ettei pelilupaa annettu, joten valmentajat päättivät, että me treenataan sitten sunnuntaina kun ei ole peliä. Lounaan jälkeen nopeat päiväunet ja sitten salille tekemään sitä missä olen huono eli vahvistumaan. Salin jälkeen olikin sitten kiirus, että ehti treeneihin ja treenien jälkeen suoraan nukkumaan.
LAUANTAI: Lauantai alkoi sitten heti klo 9:30 treeneillä jotka loppuivat siinä puolen päivän jälkeen. Eli oli aikas pitkät treenit. Treenien jälkeen mentiin nopiasti salille rentoutumaan ja sieltä kiireellä katsomaan videoo treeneistä. Filmin jälkeen mietin, että menisinkö ajoissa nukkumaan, mutta jotenkin päädyin katselemaan Wilfred nimistä tv-sarjaa ja voin suositella sitä kaikille. Sitten kun olin jo myöhään illalla pessyt hampaat ja tehnyt muutkin valmistelut, että voisin mennä nukkumaan niin tuli kutsu lähteä keilaamaan ja minähän menin. Päästiin keilaamaan puolenyön aikaan joten ehdimme heittää yhden sarjan ja voittajaksi saatiin suomalainen eli minä voitin ja muut hävisi. Ei tulos nyt niin hyvä ollut, mutta voitto irtosi. Jeeee.
PELIPÄIVÄ: Pelipäivä tai siis ei-Pelipävä alkoikin sitten jälleen aamutreeneillä jotka kestivät sen reilun 2tuntia. Omasta mielestä oli viikon huonoimmat treenit ja todella huono valmistautuminen kauden tärkeimpään peliin, joka on ensi viikolla kun Hesan pojat tulevat kylään, jos niitä nyt hesan pojiksi voi kutsua ku joukkue on täytetty pelaajilla, jotka tulevat ties mistä maakunnista. No treenien jälkeen tuli ilmoitus että klo 14 alkaa "kakkajuhlat" joihin on osallistuttava ei tekosyitä. No itse menin sinne hakemaan vain lounasta, mutta huonoksi onneksi kuulin, että keittiö aukeaa klo 17 jos edes aukeaa. No muut sitten "kakkaantuivat" ja minä join teetä ja limpparia ja pelasin flipperiä. Onneksi keittiö sitten pienen taistelun jälkeen aukesi ja saatiin vähän sapuskaa. Lähdin sitten Contin kanssa pois sieltä juhlimasta noin klo 21 ja sinne jäi vielä monia pelaajia ryyppäämään. Kotiin päästiin tietenki autolla jota minä selvänä ajoin. Sitten olikin aika mennä nukkumaan.

Tällä viikolla meidän vieraiksi sitten saapuvat: Helsinki Wolverines ja BB-Eki, BB-Efe, Salkkari-Hannu ja Salkkari-Matti. Eli luoksemme tulee iso joukko julkkiksia.

Viime viikolla tehdyt haastattelut ovat tässä: Minun haatattelu ja Santun haastattelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti