torstai 19. huhtikuuta 2012

Interview 1

So here we go now. This will be the first interview but don´t you worry there will be plenty to come. When I decided that I will do interviews of my teammates I was wondering who would be the first one. I kept wondering and wondering. Shit I wasn´t even able to sleep well before it struck me I got to go with the other guy who is here for his second season. This guy comes from Canada but he likes color orange. He likes tulips. He likes wooden shoes. He is Mark De Swart. He is good and funny guy so strange tho cause like I told he is Canadian.
Iiro: Why do people call you the Duke?
Mark De Swart: Because I am the Duke of Gralsburg!
I: Why did you choose Broncos and why did you come back to Switzerland?
MDS: Good friends, unfinished business, the mountains and the lakes of Graubunden.
I: What are your strengths and weaknesses?
MDS: Strengths are my power and speed. Weakness is that I am small LB.
I: What are your favorite food and drink?
MDS: Salmon or steak with baked potatoes and spinach. What else can it be than Gralsburg!
I: Do you have any nicknames?
MDS: Many. Dutch Vador, Beautiful Man, Salamander, Swartz, Sheriff, Duke, Slurp Shady, MDS, Lloyd Christmas, Trizilla, Mox and so on.
I: What are your expectations for this year? Team and individually.
MDS: To win EuroBowl and develop Calanda Broncos football. Make impact plays in big games.
I: Do you have any pets? Let´s say like horse?
MDS: Nope.
I: Why did you start to play american football? You are Canadian eh
MDS: It looked fun and I thought I could make it.
I: What are your career highs and lows?
MDS: Winning Canadian Bowl in 2006 and 2009 with the Vancouver Island Raiders. Tearing my ACL and MCL in my knee 2008.
I: What kinda music you listen to?
MDS: I listen to all music.
I: What are your predictions for this weeks game vs Helsinki Wolverines?
MDS: The game will have lot of action and it will be nice one to follow.
Thank you Mark De Swart and good luck for the season.

Ja sitten palaamme taas kotimaan kieleen ja haastattelen Helsinki Wolveriinien pelaajaa Timi Peltomäkeä. Timi on pelannu Wolveriinien lisäksi toisessa helsinkiläisessä joukkueessa, joka on Roosters vaikka onhan Helsingissä muitakin joukkueita näiden kahden lisäksi. Timi on myös pelannut niin miesten kuin nuortenkin maajoukkueessa. Timi oli viime syksynä miesten mukana voittamassa Ruotsia kun Suomi vihdoin ja viimein lopetti Ruotsin voittokulun Suomea vastaan pelatuissa otteluissa. Tuossa pelissä hän teki ottelun tasoittavan TD:n. Tällä hetkellä Timi on niin kiireinen, ettei hänellä ole edes aikaa hiusten leikkuulle. Kiireisenä hänet pitää jefutreenien ohella työ sekä NRJ:n järejestämä Mass.fi Training Camp johon Timi osallistuu kolmen muun onnekkaan kanssa. Timin kehitystä voi seurata täältä: Timin urakka. Olin siis onnellinen kun häneltä löytyi hetkinen aikaa vastata tyhmiin kysymyksiini.
Here we go again!!
Iiro: Millä fiiliksillä lähdet Bronkkojen kaatoon?
Timi: Lähden innokkaana linkkuveitsien luvattuun maahan pelaamaan Calanda Broncosia vastaan ja oletan, että pelit tulevat olemaan kovia ja tasokkaita. Ja muutenkin, aivan loistavaa, että kausi alkaa.
I: Mitkä ovat sun tavoitteesi tällä kaudella joukkueena entä itselläsi?
T: Joukkueen tavoitteet lienee selvät. Meille kelpaa vain mestaruus, niin Vaahteraliigassa kuin EFL:ssäkin!
I: Mitkä on sun vahvuudet pelaajana?
T: Mulla on hieman samat vahvuudet kuin sulla, rautanen facemask, mutta sen lisäksi uudet pelihanskat. En tiedä lieneekö tämä vahvuus, mutta uskon siihen mitä teen ja haluan näyttää muille mihin pystyn! Nyt kyllä joutuu ehkä sanomaan, että tällä hetkellä voisin laskea vahvuudeksi myös hyvän kunnon, sen verran kovaa on tullut treenattua.
I: Kumpi vie Jon "Bones" Jones vai Rashad Evans?
T: Jon "Bones" Jones vie, 3rd Round TKO! Kovia kaiffareita molemmat jäbät.
I: Mitä musaa kuuntelet pelien jälkeen?
T: Nyt en kyllä muista, mitä musaa pelien jälkeen kuuntelen. En ainakaan Santun hittibiisiä. Jotain rennompaa, ehkä...
I: Mikä on sun lempiruoka entäs lempijuoma?
T: Lempiruoka on ehdottomasti lasagne. Ei oo kyl sitäkään voinut syödä pitkiin aikoihin, kun on ollut niin tiukka ruokavalio. Lempijuoma on tietenkin MAITO.
I: Mikä on sun horoskooppi?
T: Horo(skooppini) on kaksonen.
I: Kuvaile itseäsi pelaajana ja ihmisenä
T: Pidän itseäni rentona ihmisenä. En halua stressailla ylimäärästä. Olen myös todella itsekurinen, ja pystyn potkimaan itseni ylös ja tekemään asioita. Pelaajana olen mielestäni tasavahva. Pyrin antamaan itsestäni 100% kentällä ja haluan näyttää, että olen paras omalla paikallani. Aina on kuitenkin varaa kehittyä.
I: Mikä on sun suurin saavutus jefussa entäs sitten vastaavasti huonoin kokemus?
T: Suurin saavutus jefussa on varmaankin viime syksynä voitettu Vaahteramalja. Myös Ruotsin kaato viime syksynä maistui hyvältä ja vielä kun pääsi tasoitusmaalin tekemään. Huonoimmat muistot liittyvät varmaan loukkaantumisiin, jotka ovat siten pilanneet koko kauden.
I: Mitä tiedät Sveitsistä entä Calanda Broncosista?
T: Sveitsistä tulee ehkä ekana mieleen linkkuveitset ja suklaa. Sä nyt oot kehunut, että siellä on hyvät säät(ottelupäivän sääksi on luvattu tihkusadetta ja 5-10 astetta.) ja muuten aika tylsä mesta, varsinkin se Chur. Kohta sekin selviää. Se mitä Broncoihin tulee, niin tiedän, että siellä on yksi paha suomalainen jolla on yhtä ruma tukka ku mulla ja tiedän vielä sen, että broncos on dominoinut Sveitsin liigaan jo viimeisen parin vuoden ajan.
I: Terveisiä lukijoille???
T: Terveiset ensinnäkin sulle, koska oot kovis. Ja oot mun blogin Sveitsin ykkösfani. Sit terkut sinne ja terkut jokapuolelle.
I: Suuret kiitokset Timi sinulle ja lauantaina nähdään viimeistään.

Tälläsiä haastiksia alkaa nyt tulemaan viikon tahi kahden välein. Tulen haastattelemaan oman joukkueen pelaajia sekä sattumanvaraisia suomalaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti