maanantai 30. huhtikuuta 2012

Broncos vs Gladiators

Tässä turinat viime viikolta. Aika samanlainen kuin edelliset minun mielestä tai pari ylläriä mahtui viikkoon.


MAANANTAI: Maanantai alkoi kellon pirinällä, joka merkitsi, että on aika lähteä joogaamaan. Joogaamassa oli vain minä, Yoan ja kolme mummelia. No ryhmän pienuudesta huolimatta saatiin jooga hoidettua huolella. Joogan jälkeen tulin kotiin ja hain auton, koska piti mennä ruokakauppaan ostamaan viikon ruoat. Ostokset tein Aldissa. Kaupan jälkeen toin ruoat nopeasti kotio ja sitten menin autokauppaan tekemään varausta autonhuollolle. Nyt huolto on varattu sitten tiistaille 8. päivä toukokuuta. Sitten oli vuorossa lounas ja lounaan jälkeen minä ja Mark kävimme hörppäämässä herätyskahvin, koska Mark:lla oli pienoinen krapula. Kahvin jälkeen oli vuorossa salitreeni eli venyttelyä ja keskivartaloa sekä hieman pienien hauisten ärsyttämistä. Salin jälkeen oli aika palata kotio ja tehdä päivällistä, joka koostui jauhelihasta, sipulista, paprikasta ja riisistä. Siinä sitten söin ja odottelin, että elokuva lataantuisi, mutta ei se saatana lataantunut, joten menin nukkumaan.
TIISTAI: Tiistai alkoi tunnin mittaisella torkuttamisella, koska ulkoa ei paistanut aurinko niin ei ollut syytä herätäkkään. Ikkunanverhot avatessa huomasin ihmetyksekseni, että siellähän sataa lunta.
Tiistai aamun yllätys
Kun oli aika mennä lounaalle niin ulkona oli vieläkin huono sää ja valmentajamme ilmoitti, että treenit on peruttu, koska kentät ovat käyttökiellossa. Lounaan jälkeen oli siis aika mennä saksantunnille ja sieltä sitten suoraan salille. Treenit peruttiin, mutta niiden tilalle tuli palaveri, jossa käytiin läpi Wolverines peliä ja hieman tutustuttiin tulevaan vastustajaamme.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi salilla ja sitten tulikin lounas ja lounaan jälkeen käytiin jäätelöllä. Jäätelön jälkeen änkeydyin sitten Marko Glavicin seuraan ja käytiin autokaupassa, koska toinen autoistamme oli myyty ja meidän piti siis vaihtaa auto ja niin siinä kävi, että Audi A4 vaihtui Audi A3:seen. Se auto oli ostettu ilman koeajo, mikä minusta kuulostaa aika kummalliselta. Täällä selvästi luotetaan autokauppiaisiin. Autokauppailun jälkeen olikin aika sitten käydä ruokakaupoissa.
Hengailua Markon kämpässä
Sitten mentiinkin vaan chillaamaan Markon kämppään ja myöhemmin sitten Marko antoi minulle kyydin kotiini. Ja niin olikin sitten aika tehdä ruokaa; jauhelihaa, chiliä ja papuja. Ja ruokailun jälkeen sitten tietenkin nukkumaan.
TORSTAI: Torstai on toivoa täynnä, joten salille mentiin ja sillä mielin, että nyt se rauta ei kutsu minua huoraksi. Ainahan sitä saa toivoa. No salin jälkeen syömään lounasta ja nyt joutui sitten skippaamaan torstaisen saksantunnin, koska oli aika auttaa meidän lounaspaikan omistajaa muutossa. Tässä muuttovaiheessa me vain kannoimme kaikki tavarat muuttoautoon eli ei mikään iso urakka. Keli oli jo paljon parempi ja lämpöasteitakin oli jo yli 20 eli hyvää luvassa. Treenit oli normaalisti ja ne sujui ihan ookoosti vaikkakin aika rennosti. Treenien jälkeen käytiin nopeasti ulkona, koska piti sopia, että miten me menemme Helsingissä käynnin jälkeen Roomaan. Kulkupeliksi valitsimme lentokoneen, koska se on kuitenkin nopeampi ja mukavampi tapa kuin autolla ajaminen ja halvempi kuin junalla meneminen. Kun olimme pitäneet palaverimme niin palasin kotiin kebabin kautta. Ja sitten nukkumaan.
PERJANTAI: Perjantai alkoi salilla ja sieltä lounaalle ja sieltä jatkamaan muuttoa, jossa oli vuorossa lisää tavaroiden pakkausta ja sitten se paras vaihe eli uuteen asuntoon tavaroiden ahtaminen. Onneksi tässä uudessa rakennuksessa oli hissi jonne saimme kaiken mahtumaan nimittäin uusi asunto oli viidennessä kerroksessa. Muuton jälkeen saatiin herkkukakkua aijai että oli hyvää. Muutosta jatkoimme sitten suoraan treeneihin. Treenien jälkeen minua kutsuivat höyhensaaret.
LAUANTAI: Lördag alkoi sillä, että pitikin lähteä treeneihin suoraan sängystä. Treenit olivat nopeat ja tehokkaat. Treenien jälkeen tulimme nopeasti koteihimme vaihtamaan rantakuteet päälle, koska päätimme Greg:in, Mark:in ja Steve:n kanssa mennä järvelle hengailemaan ja viettämään lämpimintä päivää täällä +30 astetta, mutta vesi oli varmaan alle +10 asteista.
Jalkoja jäädyttämässä
Rannalta tulimme sitten takaisin ja minulle iski heikko olo jo siinä vaiheessa. Yöllä sitten oksensin muutaman kerran enkä oikein saanut nukuttua.
PELIPÄIVÄ: Pelipäivä alkoi siis hieman heikossa olossa ja vatsaa kivisti. Kaikki mitä sain juotua tahi syötyä tuli 5minuutin kuluessa ulos ripulin muodossa ja pelkäsin jo sen olevan enne, koska Santtu McFly sanoi laulussaan, että ripuli on paras liukaste eli pelkäsin persraiskausta. No kun peli alkoi niin pelasin yhden draivin, sillä valmentajat olivat armollisia. Voitimme pelin 33-14. 33 pistettä sen takia, että me koitimme kahdesti pelata lisäpistettä ja epäonnistuimme joten meidän potkaisija on edelleen täydellinen lisäpistepotkuissaan. Pelin jälkeen kun muut menivät baariin niin minä tulin kotiin juomaan vettä ja syömään nuudeleita ja toivomaan, että kaikki pysyisi sisällä. Ja kyllähän se alkoikin pysyä sisällä pikku hiljaa.

Nyt onkin sitten edessä Wolverines osa 2. Me voitettiin eka osa 43pisteellä, joka meinaa sitä, että Wolveriinien pitäisi voittaa meidät vähintään 44pisteellä mennäkseen jatkoon tästä otteluparista. Mikään ei ole mahdotonta, mutta tosi hankalaa tästä heille tulee. Itse en ole koskaan hävinnyt peliä ISS-stadionilla, missä tämä meidän peli pelataan. Kaikki siis paikalle hurraamaan Broncosit voittoon.

Oikein hyvää Vappendaalia kaikille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti