maanantai 23. huhtikuuta 2012

Broncos vs Wolverines

Tässä tekstissä paneudutaan valmistautumiseen sekä syihin, jotka johtivat meidän voittoon.
MAANANTAI: Maanantai alkoi miltein joka maanantaiseen tapaansa joogaamalla. Siellä taas tyhjennettiin pään sisältö turhasta ja herätettiin keho uuteen viikkoon. Tällä kertaa meitä oli vain kaksi pelaajaa joogaamassa eli minä ja Mark. Jooga tuli täydelliseen hetkeen, koska meillä oli viikonloppuna 3treeniä ja kaikki olivat helposti yli 2tuntisia. Joogan jälkeen aloitimme valmistamaan kehojamme lauantain peliin tekemällä keskivartalotreenin. Treenin jälkeen oli aika nauttia lounasta ja sen jälkeen olikin aika hengailla kotona loppupäivä, jos nyt oikein muistan on alkanut hieman tällei viikot vaikuttamaan samanlaisilta joten päivät ovat kuin elokuvasta "Päiväni murmelina" ja tuosta tulikin oiva idea eli voisin illalla katson tuon kyseisen elokuvan.
TIISTAI: Tiistai alkoi hyvissä ajoissa ja mentiin Mark:in ja Yoan:in kanssa salille ja rymisteltiin siellä kunnes oli aika lopettaa. Lounaan jälkeen sitten painelimme saksantunnille ja siellä opiskeltiin ahkerasti kunnes oli aika lähteä kotio kohti lepäämään ennen viikon ensimmäistä treeniä. Treeniä ennen meillä oli pieni muotoinen videopalaveri, jossa kävimme läpi viikonlopun treenejä. Treenit itsessään olivat hyvät ja se oli alkusoitto voitolle.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko, keskiviikko, pikkulauantai alkoi heräämisen jälkeisellä salilla. Salitreenin suoritimme samalla porukalla kuin tiistaina.
TORSTAI: Torstai kolmas päivä salia putkeen ja fiilikset katossa. Olipas hyvä treeniviikko. Salin jälkeen lounaan kautta saksantunnille. Saksantunneilla opiskelijat vähenee kasvavaa vauhtia, no mutta saatiin kuitenkin kunnialla vedettyä opiskelu läpi. Torstaina iltana oli sitten taas treenit ja ne meni heikosti ainakin omasta mielestä ja oma valmistautuminen meni siten ketuiksi.
PERJANTAI: Perjantai alkoi sillä, että kävelin kaupungille, koska perjantai lounasta oli aikaistettu puolellatoista tunnilla. Kävely teki hyvää ja kävin samalla moikkaamassa Markoa ja Matt:ia. Lounaan jälkeen menin takaisin Markon kämpille ja sitten kävin kävelemässä kaupungilla Matt:in kanssa. Sitten olikin aika kävellä kotiin ja kun olin kotiin päässyt niin mun suomipuhelin soi ja siellä oli Kari Hytönen, joka oli tullut Munchenistä tänne katsomaan peliä. No kävin Karin kanssa kaupungilla ennen meidän joukkueen yhteistä päivällistä. Päivällisen jälkeen meillä oli vielä peliin valmistava treeni, jossa kävimme läpi mitä me tulemme tekemään Wolveriinejä vastaan ja katsoimme videolta edellisiä treenejä.
PELIPÄIVÄ: Päivän tarina. Pelipäivä alkoi heräämisellä noin klo 10 aikoihin söin pienen aamupalan joka sisälsi jugurttia ja kahvia. Aamiaisen jälkeen päätin, että pitää saada hieman ulkoilua ennen peliä ja saada aamu käyntiin eli kävelin läheiseen ostoskeskukseen ja hankin sieltä hieman energiaa. Shoppailun jälkeen olikin aika sitten tulla takaisin valmistautumaan. Käväsin suihkussa ja söin brunssin eli viiden kananmunan munakkaan johon sekaan heitin 4 juustoviipaletta. Sen jälkeen olikin aika tyhjentää pää ja siihen valitsin uusimman Narnia-elokuvan. Kun pää oli tyhjä ja maha täynnä oli aika suunnata pelikentälle teipattavaksi eli nilkka kasaan ja ei muuta kuin lämmittelemään. Kaikki meni hyvin ja sitten alkoi peli. Omalta osalta peli ei mennyt niinkuin olisin toivonut ja jäin muutamia kertoja Nevalaisen Anssin jalkoihin. Ottelussa Wolveriinien hyökkäys pysähtyi jatkuvasti meidän puolustuksen muuriin. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja se päättyi numeroihin 14-0 Bronkoille. Toinen puoliaika olikin sitten jotain ihan muuta eli me löimme pisteitä eikä Wolveriini puolustus pystynyt pysäyttämään meidän hyökkäystä kun taas meidän puolustus pakotti Wolveriini pelinrakentajan heittämään huonoista asennoista ja ne johtivat sitten pariin isoon syötönkatkoon. Meillä ei missään vaiheessa ollut hätää ja kun puoliajalla pukuhuoneessa tehtiin tarvittavat muutokset niin peli oli siinä. Tuntui, että Wolveriinit vaan väsyivät, mutta sellaisia kauden ensimmäiset pelit yleensä ovat. Pakko sanoa, että Wolveriinit tarjosivat kovimman vastuksen mitä tähän saakka olemme kohdanneet eli hatunnosto siitä heille. Pelin lopputulos oli 49-6. Pelin jälkeen kävin moikkaamassa minun porukkoja eli kylpytakkipossea ja pakko sanoa, että heillä on paaaaljon hienommat kylpytakit kuin minulla.
Minä ja mun kylpytakkifanit
Pelin jälkeen nopeasti kämpille ja mukaan lähti Hannu "salkkari-hannu" Abonce ja Timo "Rämmi" Heikkinen.
Minä ja isot Wolveriinit
Suihkun jälkeen porhalsimme autolla heidän hotellille moikkaamaan muita suomalaisia. Sieltä sitten kebabille ja katsastamaan Churin rikasta yöelämää ja mitä kaikkea hienoa sattuikaan niin sitä ei kerrota.
SUNNUNTAI: Pelin jälkeiset päivät ovat yleensä raskaita, mutta tämä sunnuntai ei ollut raskas vaikka nukkumaan mentiin vasta klo 6 tai joillekkin se on kuulemma jo klo 6, mutta jokatapauksessa heräsin puolen päivän aikaan pirteänä kuin peipponen ja läksin Tissin, Sashan ja Markon kanssa McDonaldsiin ja söin daim-mcflurryn muiden ahtaessa krapulaisiin naamoihinsa kaikennäköisiä herkkuja. Sitten lähdimme Tissin kanssa sirkusta kohti, mutta eihän me päästy sinne kun se oli jo loppuunmyyty vaikka luulin edellispäivänä, että meillä olisi jonkinlainen varaus sinne, mutta ei niin ei. No tulin sitten kotiin ja vietin rauhallisen koti-illan katsellen elokuvia ja kuunnellen musiikkia ja ruokaillen. Siihen se viikko sitten päättyikin. Voittajana oli helppo lopettaa päivä.


Tällä viikolla vastaan tuleekin sitten Basel Gladiators, joiden puolustusta koordinoi Jim Nendel, joka valmensi minua Porvoossa. Saa nähdä millaisen vastuksen he meille antavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti