sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Broncos vs Graz Giants

Nyt on taas edessä EFL-peli ja se meinaa, että kehosta ja mielestä täytyy pitää hyvää huolta koko viikko. Jos nyt tulee tappio niin europelit ovat ohi ja kaikki, mitä on tehty off-seasonilla ja in-seasonilla muuttuu turhaksi. Se on siis tulos tai ulos.

MAANANTAI: Maanantai alkoi maanantaiseen tyyliin eli joogaamalla ja sillälailla saaden henkinen puoli tyhjäksi, että pystyin alkaa henkisesti valmistautumaan Graz Giantseja varten. Itseasiassa maanantai alkoi jo ennen joogaa, koska olin varannut pyykkituvan joten aloin pesemään pyykkiä klo 7 ja joogahan on vasta klo 9-10:30. Joogan jälkeen oli vuorossa lisää pyykin pesua. Sitten olikin aika mennä popsimaan lounasta. Lounaaksi oli kanaa jonka sisällä oli pinaattia. Oli ihan hyvää, muttei niin hyvää kuin yleensä. Lounaan jälkeen oli sitten vuorossa pieni ruokalepo, jonka jälkeen salille pumppailemaan, koska Grazia varten pitää olla myös fyysisesti kunnossa. Salin jälkeen oli edessä ongelma eli mennä takaisin kotiin ja istua koneen edessä koko loppu ilta, mutta eipä tarvinnutkaan, koska samaa aikaan oli lähdössä pois myös meidän puolustuksenlinjan valmentaja. Päätin sitten liittyä hänen seuraan ja lähteä kävelemään poispäin kotoani ja kuluttamaan aikaa. Kävely virkisti, mutta salin takia oli nälkä joten palasin kotiin tekemään ruokaa ja ruoaksi sai kelvata braatwursti, chilipaprikat ja kidney pavut. Tuli aikas tulista ja hikoiluttavaa ruokaa. Niin ja tänään minua haastateltiin tänne.
TIISTAI: Tiistai alkoi aikaisella herätyksellä, joka muuttui hieman myöhemmäksi, koska väsytti niin pirusti ja oli pakko torkuttaa ainaki tunti lisää. Torkuttelun jälkeen oli aika hörpätä kahvi ja lähteä salille. Treeni nyt meni ihan ketuiksi enkä varmanakaan tullut vahvemmaksi enkä nopeammaksi enkä komeammaksi. Nyt kun tätä elopainoa on 123kg pelkkää läskiä niin ei ole kauhean kaunista katseltavaa. Louna soli maistuva Gordon Bleu sen jälkeen lähdimme kiertelemään kaunista Churia. Osa osti lomatavaroita ja mä kattelin hieman ja kelailin ostavani spiidot Portugalin lomalle, että saa hieman väriä pakaroihin. Kaupoissa kiertelyn jälkeen oli aika hakea jäätelöä ja lähteä kävelemään kotia kohti. Kotona katsoin pari jaksoa TPB:tä ja sitten olikin aika mennä palaveriin ja sieltä treeneihin ja treenit olivat aika kukkua. Treeneistä sitten kotiin ja nukkumaan.
KESKIVIIKKO: Keskiviikko alkoi aikaisella herätyksellä, koska meidän piti mennä opettamaan koululaisille jenkkifutista, mutta vesisateen takia emme päässeet opastamaan nuoria sieluja tämän lajin pariin. Sitten takaisin sänkyyn pötköttelemään. Vähän myöhemmin alkoi matka salille, jossa veivattiin niin pirusti keskikroppaa. Salin jälkeen oli aika taas mennä lounaalle. Lounaan jälkeen kiereltiin kaupoissa etsimässä lisää tavaraa, jota voitaisiin lomalla pukea päällemme. Sitten olikin aika mennä kotiin ja syödä päivällinen ja sitten olikin aika mennä juniorilinjamiesten treeneihin. Treenien jälkeen nukkumaan.
TORSTAI: Torstai oli toivoa täynnä, mutta sekin vähä mureni päivän mittaan. Ensin tuli sali ja sitten lounas. Lounaan jälkeen menimme valmentamaan koululaisia. Hyvällä asenteella oli kaikki oppilaat mukana opettelemassa ihan vierasta lajia. Muutamia ihan ok pelaajia sieltä koululta saisi, jos he vain innostuisivat pelaamaan. Opettamisen jälkeen olikin aika sitten mennä kotiin lepäilemään ennen treenejä, mutta jouduinkin sitä ennen autokuskiksi meidän parille pelaajalle, mutta sain onneksi lopulta dumpattua auton yhdelle toiselle pelaajalle, joka sitten toi kuskina. Torstain treenit olivat ihan kelpo treenit, mutta ei ehkä ihan sitä mitä odotetaan viimeisiltä treeneiltä ennen peliä.
PERJANTAI: Perjantai alkoi aikaisella herätyksellä, koska bussimatka kohti Anold Schwarzeneggerin synnyinkaupunkia alkoi klo 8. Ensimmäinen stoppi tuli nopeasti kun poimittiin muutama pelaaja Hohenemista ja sitten seuraava stoppi oli Munchenissä. Siitä sitten ajettiin yhdellä stopilla Graziin. Perillä Grazissa oltiin klo 19 eli reissu oli pitkä. Perillä menimme suoraan päivälliselle ja siitä sitten pelipaikoittain omiin palavereihin. Voin sanoa, että uni tuli heti kun silmät sulki.
PELIPÄIVÄ: Lauantai alkoi parilla kupilla kahvia sitten meillä olikin pieni walk thru, jossa selvitettiin asiat, joita tullaan tekemään pelissä. Sitten olikin aika kirjautua ulos hotellista ja lähteä lounaalle. Lounaan jälkeen alkoi valmistautuminen peliin. Pelikenttä oli yksi huonoimmista joita olen pitkään aikaan nähnyt, koska Helsingin velodromin kenttää ei voi edes laskea oikeaksi pelikentäksi. Velodromin kentän käyttö jenkkifutiksessa pitäisi kieltää kokonaan, mutta nyt takaisin Graziin. Peli alkoi meidän potkun palautuksella ja sen jälkeen hyökkäys lähti rullaamaan oikein sujuvasti, mutta sitten heitimme pallon vastustajan käsiin. Vastustaja meni lopulta 7-0 johtoon kun meidän hyökkäys epäonnistui potkumaalissa. Puolustus sitten auttoi meitä safetyllä. Sitten saatiinkin kasaan hyvä hyökkäys, mutta tällä kertaa tulikin pallon menetys fumblen kautta. Pelin juoni oli siis, että meidän hyökkäys rullasi koko ajan hienosti päästä päähän, mutta emme saaneet finishattua draivejamme. Jossain vaiheessa me sitten päätimme alkaa terästäytymään ja puoli ajalle mentiin meidän 9-7 johtoasemassa. Toinen puoliaika sujui samaan malliin. Ottelun lopussa tulostaululla oli meille armolliset 19-14 pisteet ja me pääsimme aloittamaan bussimatkan kohti kotia voittajina ja meille oli ihan turha kenenkään urputtaa.
SUNNUNTAI: Bussimatka kotiin oli pitkä ja väsynyt vaikka voittajia oltiinkin. Nyt sunnuntaina olisi sitten aika lähteä lomailemaan Portugaliin. Elikkäs moi moi ja viikon päästä on sitten kuviakin mukana tarinani väritteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti